Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Ο Χριστόφορος είναι εκρηκτικός, μπορεί να φτάσει σε επικίνδυνα όρια»
Media

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Ο Χριστόφορος είναι εκρηκτικός, μπορεί να φτάσει σε επικίνδυνα όρια»

Τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο μετά την επιτυχία που έκανε στον Σασμό, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών και έχει αποσπάσει για ακόμη μια χρόνια κολακευτικά σχόλια.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του Χριστόφορο Μπουραντά και αποκάλυψε πως κρύβεται ένα μυστικό πίσω από τον θάνατο της γυναίκας τους.

Μιλήστε μας για τον Χριστόφορο Μπουραντά...

Είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος και κατάγεται από πλούσια οικογένεια. Έχει χάσει τη γυναίκα του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με δυο παιδιά. Είναι αρκετά αυστηρός, παλαιών αρχών, αν και νομίζω πως το παλεύει μέσα του με όλες αυτές τις αντιλήψεις που έρχονται την καινούρια δεκαετία του '60, που θα αποδειχτεί συγκλονιστική για την Ελλάδα. Το πρόβλημά του το μεγάλο είναι ότι δεν ζει όπως θα ήθελε, γιατί τον ενδιαφέρει πολύ τι θα πουν οι άλλοι. Ο Χριστόφορος λοιπόν θέλει να διατηρήσει το προφίλ του ηθικού πατέρα, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα παιδιά του. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο' ισχυρό στοιχείο πάνω του και ταυτοχρόνως το πιο τραγικό. Αν και οι άνθρωποι τότε ζούσαν κοντά και ήξεραν τα προσωπικά του απέναντι, είχαν πολλά να κρύψουν προκειμένου να διατηρούν μια καλή εικόνα... Τα πολλά μυστικά ωστόσο κάνουν πάντα τα πράγματα χειρότερα! Ο Χριστόφορος ζει με αυτές τις ιδέες. Προτιμά ακόμα και να πληγώσει δικούς του ανθρώπους παρά να βγάλει κακό όνομα στην κοινωνία.

Μιας και είπατε για μυστικά, μπορεί να κρύβεται κάποιο μυστικό πίσω από τον θάνατο της γυναίκας του;

Νομίζω πως ναι... Αν και αυτό που ξέρουμε είναι ότι η σύζυγός του, η Αντιγόνη, έπεσε από το μπαλκόνι επειδή έμαθε για τη σχέση της αδελφής της με τον άντρα της, θα μπορούσε να έχει συμβεί και κάτι πιο... πολύπλοκο. Δεν το ξέρουμε ακόμα αυτό.

Είναι πιθανά δηλαδή η Βικτόρια να έχει... βοηθήσει την αδελφή της να πέσει;

Η Βικτόρια έχει κάνει πολλά ως τώρα. Μπορεί να μην έχουμε δει να κάνει φόνους με τα ίδια της τα χέρια, έχει δώσει όμως εντολή δολοφονίας για τον συνεργάτη του Ντίνου. Ένας άνθρωπος λοιπόν που περνάει μια τέτοια κόκκινη γραμμή, θα μπορούσε να φτάσει και ο ίδιος στον φόνο... Αλλά ούτε αυτό το ξέρουμε ακόμα στη σειρά. Ωστόσο ως χαρακτήρας θα μπορούσε να το έχει κάνει... Άλλωστε μεταξύ του Χριστόφορου και της Βικτόριας υπάρχει ένας θυμός που βράζει.

Γιατί θυμός;

Είναι ένα ζευγάρι καταραμένο και πολύ θυμωμένοι ο ένας με τον άλλον. Και η Βικτόρια άλλωστε έχει ζήσει υπό πίεση και όπως συνέφερε τον Χριστόφορο: φροντίζοντας να διαφυλάξει το καλό προφίλ του στην κοινωνία ως άμεμπτου χήρου και πατέρα. Θα ήταν τεράστιο σκάνδαλο να αποκαλυφθεί μια τέτοια σχέση εκείνη την εποχή. Και τώρα σκάνδαλο θα ήταν βέβαια... Η Βικτόρια λοιπόν καταπιέζεται πολλά χρόνια, κάτι' που πυροδοτεί συνεχώς τον θυμό της, ενώ παράλληλα κι εκείνος έχει κάνει πράγματα που δεν θα ήθελε.

Πηγή: Τηλεραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved