Γεωργακόπουλος: «Είμαι πολύ ήπιος ως τη στιγμή που θα κάνω την έκρηξη και θα διαλυθούν τα πάντα»
Media

Γεωργακόπουλος: «Είμαι πολύ ήπιος ως τη στιγμή που θα κάνω την έκρηξη και θα διαλυθούν τα πάντα»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο σκληρός Χριστόφορος Μπουραντάς από τον «Παράδεισο των κυριών», παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ν είναι αυστηρός πατέρας, για το αν έχει ο ίδιος ''εκρήξεις'' αλλά και για το αν νιώθει σαν μέντορας με τους νεαρούς συμπρωταγωνιστές του.

Με τα «παιδιά σας» τους νεότερους συναδέλφους σας Νατάσα Εξηνταβελόνη και Νίκο Λεκάκη, την Αμαλία και τον Άγη δηλαδή, νιώθετε και λίγο σαν μέντορας;

Ό,τι με ρωτάνε μπορώ να τους το πω ευχαρίστως, αλλά μέντορας; Σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα, εγώ είμαι που προσπαθώ να πλησιάσω την ηλικία τους, να έρθω στα... κυβικά τους. Αντλώ ενέργεια από αυτά τα μορφωμένα, έξυπνα, δυναμικά, υπέροχα παιδιά. Είναι ένα θαύμα! Δεν θέλω να είμαι ο άνθρωπος που ξέρει, αλλά ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά τους. Γι’ αυτό και, όταν με ρωτάνε, έχω αμέσως τη διάθεση να βοηθήσω, κάτι που δεν είναι απλώς ανανεωτικό αλλά και τεράστιο καθημερινή δόση... βιταμίνης. Άλλωστε σε αυτή τη δουλειά πρέπει να βρίσκεις έναν τρόπο να παραμένεις και να αισθάνεσαι παιδί. Γιατί αν αισθανθείς ο μεγάλος που ξέρει τα πάντα, τότε δεν εξελίσσεσαι. Και επειδή στη φύση δεν υπάρχει το "μένω στάσιμε*;", αν πας πίσω, έχεις τελειώσει. Οφείλεις να είσαι ανοιχτός... Και ένας τρόπος για να πετύχω κάτι τέτοιο είναι να εξακολουθώ να νιώθω παιδί. Παιδί πρόθυμο να μάθει πολλά ακόμα, άσχετα με το αν έχει πια αρκετή εμπειρία, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Εσείς είστε εκρηκτικός;

Είμαι πολύ ήπιος... Ως τη στιγμή που θα κάνω την έκρηξη και θα διαλυθούν τα πάντα. Εκεί δεν έχει πισωγύρισμα για μένα. Οπότε, για να μη φτάσω σε αυτό το σημείο, γιατί είναι άδικο και για τους ανθρώπους, προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. Ωστόσο έχουν έρθει στιγμές που δεν αντέχεται το πράγμα και έχω κάνει την έκρηξή μου. Εκεί πια τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Έχετε μετανιώσει για κάποια έκρηξη;

Όχι, γιατί προφανώς έγινε από τεράστια ανάγκη. Κάπως έπρεπε να απεγκλωβιστεί αυτή η ενέργεια που πιεζόταν. Αν πιεζόταν κι άλλο, θα πάθαινα κακό. Δεν μετανιώνω λοιπόν. Μετανιώνω όμως για τα "χι" πσυ έχω βάλει σε ανθρώπους.. .Έτσι όμως είμαι, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Ο ίδιος είστε αυστηρός μπαμπάς;

Νομίζω πως, όπως ο Χριστόφορος, έτσι και εγώ παλεύω ανάμεσα στην ανεκτικότητα και την αυστηρότητα. Μπορεί να βάλω κάποιους κανόνες, αλλά αυστηρό δεν θα με έλεγα... Άλλωστε πολύ γρήγορα αυτοί οι κανόνες... βγαίνουν. Ξέρω πέος αυτό δεν είναι παιδαγωγικό, αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπόρεσα να το κάνω στη σχέση με την κόρη μου (σ.σ.: η Ιωάννα κέρδισε το '21 το «The Voice»). Πάντοτε... έπεφτα, λύγιζα. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός. Δημιουργούνται φοβερές ενέργειες μέσα στις οικογένειες και τα παιδιά δεν είναι και τόσο... αθώα: σε φέρνουν στα όριά σου, σε τεστάρουν, είναι μικρά "τερατάκια". Κα; ξέρετε κάτι; Δυστυχώς δεν υπάρχουν... οδηγίες χρήσεως για το ποιο είναι το σωστό και το λάθος και τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι γονείς έχουμε κάνει απίστευτα λάθη, όπως και έχουμε δεχτεί απίστευτα λάθη από τις οικογένειές μας. Αλλά δεν μπορώ να τους κρατάω κακία, γιατί και εκείνοι οι άνθρωποι δεν ήξεραν. Ούτε αυτοί είχαν... εγχειρίδιο. Οπότε ο καθένας βαδίζει με εκείνο που νομίζει πως στη συγκεκριμένη στιγμή είναι σωστό. Και όλο αυτό είναι μια περιπέτεια που έχει τη, δική της γοητεία.

Πηγή: Τηλεραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved