Σασμός: Τι θα συμβεί στα ζευγάρια της σειράς από το νέο έτος;
Media

Σασμός: Τι θα συμβεί στα ζευγάρια της σειράς από το νέο έτος;

Πλησιάζει το τέλος του χρόνου και τις γιορτινές μέρες ο «Σασμός», όπως και οι άλλες ελληνικές σειρές, θα κάνει ένα μικρά διάλειμμα, για διακοπές αλλά και ανασυγκρότηση.

Οι σεναριογράφοι όμως δεν ηρεμούν ούτε στιγμή και ετοιμάζουν ήδη τις νέες εξελίξεις. Το 2023 θα βρει κάποια ζευγάρια μονοιασμένα, κάποια άλλα χωριστά και κάποια στα πρόθυρα κρίσης!

Μαθιός - Βασιλική

Τα ανώνυμα γραπτά μηνύματα που λαμβάνει ο Μαθιός στο κινητό του και ζητούν συνάντηση με... την άγνωστη αποστολέα πέφτουν στην αντίληψη της Βασιλικής, που θεωρεί ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Εκείνος αρνείται τα πάντα, η ίδια όμως χάνεται στις σκέψεις της, παλεύει με τις ανασφάλειές της και απομακρύνεται από κοντά του. Η Νάντια βέβαια δεν θέλει να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά μόνο να βρει τις ρίζες της. Έτσι, όταν έρθουν όλα στο φως, Μαθιός και Βασιλική θα είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Η μοίρα ωστόσο θα τους χωρίσει για πάντα όταν αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά σκότωσε τον Στεφάνή και έλεγε ψέματα όλα αυτά τα χρόνια.

Αστέρης - Αργυρώ

Η Βασιλική ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται στην Αργυρώ ότι η ζωή της σώθηκε χάρη στον Αστέρη. Της αποκαλύπτει ότι, όταν εκείνος έμαθε πέος πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατός δότης και μπορεί να της προσφέρει το νεφρό του. Ο έρωτας της ζωής της είναι ο ίδιος άντρας που την κράτησε στη ζωή. Η Αργυρώ τρέχει να τον βρει και πέφτει στην αγκαλιά του. Οι δυο τους μοιράζονται μια καυτή ερωτική βραδιά, μια νύχτα όπου το πάθος αγκαλιάζει τα κορμιά και τις ψυχές τους. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να γυρίσει ο χρόνος πίσω... Πολλά συνέβησαν από τότε που ήταν μαζί και ερωτευμένοι και δυστυχώς δεν μπορούν να τα σβήσουν έτσι απλά... Την επόμενη μέρα Αστέρης και Αργυρώ είναι γεμάτοι τύψεις και ενοχές. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένωσαν και πάλι τα κορμιά τους. Ξέρουν καλό ωστόσο ότι δεν γίνεται να συνεχίσουν από εκεί όπου είχαν αφήσει την κοινή τους πορεία. Παράλληλα, ούτε η Καλλιόπη με τη Μαρίνα θέλουν να δουν ξανά μαζί τα παιδιά τους και θα κάνουν τα πάντα για να μη συμβεί αυτό ποτέ.

Αντώνης - Μαρίνα

Πέρασαν πολλά, έχασαν τη μισή τους ζωή, όμως ο έρωτός τους άντεξε πόνο, καημό και θάνατο! Ο Αντώνης αποδείχτηκε ο βράχος της Μαρίνας και εκείνη το στήριγμά του. Παρά τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές, το καράβι της αγάπης τους θα πιάσει επιτέλους λιμάνι, ανακουφίζοντας τις πληγές τους. Η ιστορία τους θα έχει happy end, με έναν γάμο που θα γιορταστεί σαν πανηγύρι και θα ενώσει ξανά όλο το χωριό.

Παύλος - Αιμιλία

Η εξαφάνιση του Παύλου όλα αυτά τα χρόνια και ο υποτιθέμενος χαμός του βύθισαν την Αιμιλία στο πένθος και στη θλίψη. Ύστερα από χρόνια, έφτιαξε και πάλι τη ζωή της, με τον Δημήτρη, η επιστροφή του Βρουλάκη όμως της ξύπνησε συναισθήματα που δεν γνώριζε πως είχε ακόμα μέσα της. Ο Παύλος ήταν και παρέμεινε ο έρωτας της ζωής της και τώρα καλείται για ακόμα μία φορά να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της. Και ο Δημήτρης δεν είναι μέσα σε αυτές!

Ευθύμης - Στέλλα

Η Στέλλα προσλαμβάνεται από τον Ευθύμη για να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρίας του. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και κάποια στιγμή θα ξεπεράσουν τα όρια μιας απλής επαγγελματικής σχέσης. Η νεαρή δικηγόρος όμως έχει καεί στο παρελθόν από τους άντρες (Αστέρης, Άγγελος, Μάκης) και πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν, πόσο μάλλον τον Ευθύμη, που ούτως ή άλλως είναι ένας σκοτεινός και μυστήριος τύπος. Επίσης ξέρει πως έχει να ανταγωνιστεί στην καρδιά του την ανάμνηση μιας γυναίκας που σκοτώθηκε άδικα, αντί για τον ίδιο, και μάλιστα ενώ περίμενε το πρώτο τους παιδί... Ο Ευθύμης θα χρειαστεί να παλέψει πρώτα με τα σκοτάδια του και η Στέλλα να αποφασίσει αν θέλει για μια ακόμα φορά να είναι το πρόσωπο που θα πρέπει να προσπαθήσει σε μια σχέση.

Μανώλης - Τζένη

Ήδη από τα χρόνια του σχολείου ο Μανώλης έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια για την Τζένη, ενώ και η ίδια τον θαύμαζε και τον εκτιμούσε. Στη συνέχεια, στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου, η φιλία τους έγινε πιο δυνατή, καθώς η Τζένη ζητούσε πάντα τις συμβουλές του και για τα μαθήματα αλλά και για τη σχέση της με τον κολλητό του. Παραλίγο τότε να γίνει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους, αλλά φυσικά έκαναν και οι δύο πίσω λόγω του Νικηφόρου. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικό. Η Τζένη, μετά τον χωρισμό της και τον θάνατο της γιαγιάς της, είναι μόνη στη ζωή και βλέπει στον Μανώλη τον μοναδικό άνθρωπο στον οποίο μπορεί να στηριχτεί. Μεταξύ τους υπάρχουν φιλία και χημεία και έτσι το... καλό δεν θα αργήσει να συμβεί!

Λεύτερης - Θοδώρα

Το παρελθόν του τους χωρίζει! Ο Λευτέρης δεν θέλει με τη Θοδώρα ένα μέλλον που δεν θα βασίζεται στην αλήθεια και στην αγνότητα. Της φανερώνει λοιπόν όλα τα σκοτεινά χαρτιά του και της υπόσχεται πως, όταν «καθαρίσει» από το παρελθόν του και απαλλαγεί από όλα όσα τον βασανίζουν, θα τη διεκδικήσει ξανά και οι δυο τους θα κάνουν μια νέα αρχή. Το μέλλον τούς ανήκει.

Νικηφόρος - Νάντια

Ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει σοκαρισμένος πως η κοπέλα που τον ενδιαφέρει είναι ετεροθαλής αδελφή του! Η ίδια, από την πλευρά της, ποτέ δεν τον είδε ερωτικά, αφού θεωρούσε ότι είναι πρώτος της ξάδελφος... Όμως ο ίδιος δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση. Αντίθετα, η Βασιλική ανοίγει την αγκαλιά της και το σπίτι της στην κόρη του Στεφανή, αφού ξέρει πως η κοπέλα είναι βασανισμένη, όπως και η ίδια, και σε καμία περίπτωση δεν φταίει για το ποιόν του πατέρα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved