Χατζίδου- Παύλου: «Όταν ένα ζευγάρι είναι καλά στο σπίτι, δεν έχει θέμα στη δουλειά»
Media

Χατζίδου- Παύλου: «Όταν ένα ζευγάρι είναι καλά στο σπίτι, δεν έχει θέμα στη δουλειά»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φέτος πήραν ένα ρίσκο, ανέλαβαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star Channel, Breakfast@Star

Και το χαρακτηρίζουμε ρίσκο γιατί η συγκεκριμένη ζώνη έχει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό, το ζευγάρι ναι μεν έχει ξανακάνει εκπομπή μαζί στην tv, αλλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς τότε και σίγουρα η πίεση και οι απαιτήσεις της δουλειάς μπορούν να φθείρουν μια σχέση.

Αυτά βέβαια τα λέμε εμείς, γιατί οι ίδιοι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. Καθώς πιστεύουν και οι δύο και δεν το κρύβουν πως όταν ένα ζευγάρι είναι καλά στο σπίτι του, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο να συνεργάζεται και επαγγελματικά.

Breakfast@Star
Συνεννοούνται με τα μάτια

Τους συναντήσαμε σε ένα break της εκπομπής τους και παραγματικά τους απολαύσαμε. Εκτός του ότι συνεννοούνται με τα μάτια έχουν αυτόν τον μοναδικό κώδικα επικοινωνίας που αναγνωρίζεις συνήθως σε ζευγάρια που αγαπιούνται πολύ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και πειράζονται πολύ. Το χιούμορ ανάμεσά τους περισσεύει.

Πώς ένιωσαν όταν τους έγινε η πρόταση να παρουσιάσουν μαζί το Breakfast@Star; Υπάρχει κάτι που τους προβλημάτισε πριν πούνε το ναι; Πώς τα πάνε με το πρωινό ξύπνημα; Τελικά τσακώνονται ποτέ και γιατί; Και τέλος ποιός είναι πιο αυστηρός γονιός; Αυτά κι άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου σε μεγάλα κέφια.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved