Αποκλειστικό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1
Media

Αποκλειστικό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Ποιος είπε ότι την περίοδο των Χριστουγέννων τα κανάλια βρίσκονται σε λειτουργία flight mode; Οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών καναλιών είναι σε αναζήτηση προσώπων, νέων εκπομπών και παρουσιαστών.

Έτσι και ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο ΑΝΤ1 είναι ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια που έφυγε πικραμένη από το κανάλι τον Alpha, μετά από χρόνια συνεργασίας, και είναι εκτός τηλεόρασης εδώ και αρκετό καιρό συζητάει την επιστροφή της.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο gossip-tv.gr το κλίμα μεταξύ των ενδιαφερόμενων είναι κάτι παραπάνω από θετικό και όλα δείχνουν ότι λίγο μετά τις γιορτές θα πέσουν και οι υπογραφές.


Αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της χρονιάς (2023). Όσον αφορά την εκπομπή που θα παρουσιάζει η Βίκυ αυτό δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι το Πάμε Πακέτο ή κάποια άλλη εκπομπή.

Μπορεί η Βίκυ να είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ότι «έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης για εμένα», αλλά όπως φαίνεται μια καλή πρόταση είναι ικανή να την ξανά ανοίξει...

Εν αναμονή των εξελίξεων!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved