Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο ρόλος ως μαμά, η κακοποιητική σχέση και η τηλεόραση σήμερα
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο ρόλος ως μαμά, η κακοποιητική σχέση και η τηλεόραση σήμερα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις παρουσιάστριες που έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μας, καθώς είχε γεμίσει τις ζωές μας με συγκίνηση, αγάπη και ελπίδα.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη «καρδιάς» και μίλησε για τον ρόλο της ως μαμά, για την κακοποιητική σχέση που βίωσε αλλά και για την τηλεόραση σήμερα.

Έχετε ανθρώπους κοντά σας για τους οποίους νιώθετε ευλογημένη που βρίσκονται στη ζωή σας;

Για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου νιώθω ευλογημένη ακόμη και με αυτούς που πέρασαν και μου έφεραν ίσως στεναχώρια, πίκρα, αγωνία και φόβο. Ξέρετε δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα αν δεν περνούσαν αυτοί οι άνθρωποι απ' τη ζωή μου όποιοι κι αν ήταν αυτοί, οπότε νιώθω ευγνώμων για όλους.

Θα δανειστώ τον τίτλο του βιβλίου σας «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί», αν ανατρέξετε πίσω στα χρόνια, ζητήσατε τα πάντα σωστά και σας ήρθαν;

Βεβαίως και ξέρετε όταν ήμουν παιδί δεν μπορούσα να αντιληφθώ ότι γίνεται αυτό μέσα από μία στάση ζωής ή μία τεχνική αν θες αυτογνωσιακή. Μετά κατάλαβα πως ότι και αν έχω βάλει στόχο, πρόσεξε όμως ο στόχος να είναι για το γενικό καλό και σε καμία περίπτωση να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για παράδειγμα. Ο δικός μου στόχος να είναι ευλογημένος και ίσως να προάγει και το καλό των ανθρώπων γύρω μου. Όχι να είναι ένας καθαρά ατομικός και ωφελιμιστικός στόχος που προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη σε έναν άλλον άνθρωπο. Αυτό ο στόχος δεν μπαίνει ποτέ στη ροή και αν μπει προς στιγμήν θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για εσένα που το ζήτησες. Όταν μεγάλωσα κατανόησα το γιατί οι δικοί μου στόχοι είχαν επίτευξη. Πρώτον ήταν σε αυτό το πλαίσιο που μόλις περιέγραψα και δεύτερον γιατί σε ότι έκανα έβαζα ψυχή, ενθουσιασμό και πάθος. Έβαζα ψυχή σε οποιαδήποτε επιλογή ήθελα να στηρίξω και πραγματικά όλα πήγανε πολύ καλά. Το καλοκαίρι πήρα και το πτυχίο μου από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών στο Life Coach και νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ όλα αυτά να τα διδάσκω κιόλας.

Η τηλεόραση σήμερα πώς σας φαίνεται; Το 15% πλέον θεωρείται άθλος.

Όντως είναι, το βλέπω κι εγώ γιατί καμιά φορά βλέπω και εκπομπές που ασχολούνται με τα νούμερα αλλά νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το πόσο έκανε ο ένας και πόσο ο άλλος. Αυτό δείχνει ότι μεγάλη μάζα του κοινού έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση.

Πρόσφατα αναφέρατε πως είχατε βρεθεί σε μία συμπεριφορικά κακοποιητική σχέση. Και αυτό πιστεύετε πως ήρθε για να σας διδάξει κάτι;

Εννοείται αυτό. Αν εγώ δεν είχα όλη αυτή τη στάση από το συγγενικό μου περιβάλλον, ανέφερα έναν συγγενή, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Όλα έρχονται για να μας διδάξουν, τα πάντα έρχονται για να μας διδάξουν.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved