Media

Αποκλειστικό: J2US: H Κατερίνα Στικούδη στο διάλειμμα... έτρεξε στην αγκαλιά του συζύγου της!

J2US: To gossip-tv βρέθηκε στο πλατό του live show την παραμονή των Χριστουγέννων, με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει ετοιμάσει χιλιάδες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, αλλά και για τους παρευρισκόμενους στο πλατό!

Μιας και οι μέρες είναι γιορτινές και καθαρά οικογενειακές, όπως ήταν λογικό, το πλατό του J2US την παραμονή των Χριστουγέννων γέμισε από τα αγαπημένα πρόσωπα και τις οικογένειες των συντελεστών, που παρευρέθηκαν, για να περάσουν μαζί μερικές υπέροχες στιγμές!

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία στο σημερινό live show του J2US υποδέχτηκε στο κοινό την οικογένειά της και πολύ πιο συγκεκριμένα τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ζουν τον απόλυτο έρωτα και είναι πραγματικά αχώριστοι. Οι κοινές τους εμφανίσεις, το κοινό εκκεντρικό τους στυλ, αλλά και οι ματιές τους, μαρτυρούν τα συναισθήματά τους, τα οποία σαφώς και είναι αμοιβαία.

Το gossip-tv απαθανάτισε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, σε ένα διάλειμμα από το live να τρέχει να δει τον σύζυγό της, ενώ τους βλέπουμε να κάθονται μαζί και να απολαμβάνουν την βραδιά για λίγο, μέχρι και να λήξει το live και να επιστρέψει η Κατερίνα στη θέση της, στον χώρο, όπου και υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους μετά από τις εμφανίσεις τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved