Μιχάλης Ρέππας: «Το να μην πάει κάτι καλά είναι κάτι που το φοβάμαι πολύ»
Media

Μιχάλης Ρέππας: «Το να μην πάει κάτι καλά είναι κάτι που το φοβάμαι πολύ»

Ελένη: Ο Μιχάλης Ρέππας υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα της εκπομπής και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο μεγάλος δημιουργός σειρών και θεατρικών παραστάσεων, Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη δουλειά του, την προσωπική του ζωή και τις γιορτές. Φέτος, ο ίδιος παρέα με το καλλιτεχνικό του ταίρι, Θανάση Παπαθανασίου μεσουρανούν στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega.

«Μετά και το “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” μπορώ να πω πως οι γυναίκες είναι μία σταθερή πηγή έμπνευσης για εμάς. Μία έμπνευση που ξεκίνησε φυσικά από τις “Τρεις Χάριτες”…νιώθω πως έθεσαν με έναν τρόπο, τις ράγες της πορείας την οποία θα ακολουθούσαμε στο υπόλοιπο της ζωής μας» λέει ο ίδιος.

Μιλώντας για τον θάνατο της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη εξήγησε πως για εκείνον ήταν ένα πολύ οδυνηρό γεγονός. «Με την Άννα, τη Νένα και τη Μίνα δεν θα πάψει ποτέ το γεγονός, ΄τι μας έδεναν και θα μας δένουν δεσμοί αίματος, όπως γίνεται και με τα κανονικά αδέρφια» προσθέτει.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως σκόπευε να γίνει μαθηματικός, αν και πάντα ήταν αυτό που τελικά έγινε.

«Οι γονείς μου ήθελαν να αποκατασταθώ με κάτι…σοβαρό και σίγουρο. Θέατρα και βλακείες. Και να σου πω; Τώρα τους καταλαβαίνω» αναφέρει.

Δηλώνει χαρακτηριστικά πως η δουλειά που κάνει είναι «ρουλέτα» και του «έκατσε η μπίλια».

«Δεν ξέρω τι αξίας καλλιτέχνης είμαι, αλλά πια δεν μπαίνουν υπαρξιακά ζητήματα για το εάν είμαι ή δεν είμαι. Όταν έγινε το “Safe Sex” είπα εντάξει τώρα είμαστε, δεν μπορεί…» εξηγεί.

Σημειώνει πως πάντοτε έχει τον φόβο να μην πετύχει κάποια δουλειά του και κάθε φορά αυτός είναι διαφορετικός. «Όταν είσαι νέος πρέπει να αποδείξεις ότι κάτι είσαι. Όταν είσαι μεγάλος πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ξόφλησες» συμπληρώνει.

Καταλήγει στο ότι δεν του αρέσουν τα Χριστούγεννα και αποκαλύπτει πως τις ωραιότερες παραμονές εορτών τις έχει κάνει με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο στο σινεμά και τρώγοντας σάντουιτς.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved