Δώρα Χρυσικού: Δίνει spoiler για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»
Media

Δώρα Χρυσικού: Δίνει spoiler για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»

Η Γη της Ελιάς: Όσες κατάρες και να εξαπολύσει η Αρετή Καπερνάρου, ποτέ δεν εναι αρκετές, όμως η Δώρα Χρυσικού που ζει μαζί της τα τελευταία δύο χρόνια, την υπερασπίζεται. Παρακάτω παραδέχεται τα λάθη τής ηρωίδας της και τονίζει τι θα φέρει αλλαγή στη ζωή της.

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού, το οποίο και τα τελευταία δυο χρόνια την έχει αγκαλιάσει μοναδικά, μιας και δεν χάνουν επεισόδιο από τις συνταρακτικές εξελίξεις.

Η Δώρα Χρυσικού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και μίλησε για όλους και για όλα...

  • Η φετινή σεζον φαίνεται να είναι καλύτερη από την πρώτη!

«Μας το λέει το κοινό και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα. Πάει καλύτερα φέτος η σειρά, όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

  • Φέτος έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει;

«Η ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στον παγκόσμιο χάρτη, παρόλο που γκρινιάζουμε, έχει δηλαδή το καλύτερο πρόγραμμα σε σχέση με άλλες χώρες. Έχω ταξιδέψει πολύ και μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Έχουμε εμπνευσμένους δημιουργούς, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και γίνεται μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια από όλα τα κανάλια.

Παρόλο που υπάρχει πληθώρα σειρών, υπάρχει ευγενής άμιλλα και αυτό αξίζει πολλά μπράβο και στα ιδιωτικά κανάλια αλλά και στο κρατικό που έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στη μυθοπλασία και έχει βγάλει πολλά, ιδιαίτερα και όμορφα προϊόντα. Για παράδειγμα, τα “Νούμερα” του Φοίβου Δεληβοριά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και προχωρημένο πρόγραμμα για την εποχή του. θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο».

  • Πάντα όμως μετά από μια μεγάλη άνθιση ακολουθεί η ύφεση!

«Ισχύει αυτό που λέτε, όμως περάσαμε την εποχή των λατινοαμερικάνικων σειρών, των τουρκικών και των ριάλιτι. Είναι θετικό το γεγονός πως ο κόσμος θέλει να βλέπει ελληνικές σειρές». Ωστόσο, στη Μάνη δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα... «Έχουμε τα θέματά μας εκεί...».

  • Και η Αρετή δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στην τρίτη σεζόν, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη. Προς το παρόν, η Αρετή έχει στυλώσει τα πόδια της και συνεχίζει το δικό της τροπάριο, θεωρώντας μάλλον ότι μπορεί να επιφέρει κάποιες αλλαγές στις ζωές των ηρώων. Όσο δεν τις βλέπει αυτές τις αλλαγές. όταν αισθάνεται ότι δεν ελέγχει τις καταστάσεις, βιώνει ένα πλήγμα».

  • Τη δικαιολογείτε λοιπόν.

«Στην αρχή κι εγώ την είχα παρεξηγήσει, όμως, όσο τη ζω καταλαβαίνω πως όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, ενώ εκείνη έχει μείνει εγκλωβισμένη στο παρελθόν, θέλω να το εντάξω αυτό στην υποκριτική μου. Να τονίσω το τραγικό αυτής της ηρωίδας γιατί μέχρι τώρα τονίζω το τσαγανό της. την επιθετικότητά της καθώς και το ότι ορισμένες φορές γίνεται γραφική. Τώρα θέλω να εμπλουτίσω την ψυχολογία τηε που είναι πολύ εύθραυστη και αλλάζει συνεχώς. Την αγαπάω εγώ την Αρετούλα, την πονάω και όταν μου την κακολογούν κάνω αυτό που συνηθίζουν όλες οι ελληνικές οικογένειες. Εσύ μπορείς να την κακολογείς, αλλά ο ξένος κόσμος δεν μπορεί».

  • Σύντομα θα δει τον πρώην άντρα της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ιουλία! Πώς θα αντιδράσει;

«Ο Στάθης είναι αγκάθι. Την πονάει πάρα πολύ γιατί έχει συνειδητοποιήσει πως αυτή τη γυναίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Έχουν ματαιωθεί τα χρόνια που έχουν ζήσει. Εννοείται πως θα πάει έξω από το σπίτι τους για να τους κάνει μάγια, θα τους παρακολουθεί».

  • Θα έμπαινε στη διαδικασία να αναμετρηθεί με την Ιουλία;

«Δεν το ξέρω αλλά θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να κάνει τρελά πράγματα. Όχι να τη χτυπήσει ή να τη δολοφονήσει. Δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή όπως άλλοι ήρωες».

  • Μάλλον τελικά αυτό που θα τη σώσει θα είναι ένας μεγάλος έρωτας!

«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Βάνα Δημητρίου, όμως πλέον ξέρουμε πως έχουμε και μια τρίτη χρονιά μπροστά μας όπου μπορούν να γίνουν τα πάντα. Η επιθυμία μου είναι να τη δω κάποια στιγμή ευτυχισμένη. Να κάνει ειρήνη με τον εαυτό της και τους άλλους. Να φτάσει σε μια αποδοχή των όσων έχει κάνει και να μπορέσει να φέρει γύρω της την οικογένειά της. Και να αποκτήσει μια φυσιολογική σχέση με τον Στάθη».

  • Με τον Θανάση ναυάγησαν τα σχέδια, «τρέχουν» και στα δικαστήρια; Θα του το ανταποδώσει;

«Όχι. Δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία. Όπως πάντα θα φανεί, εκείνος είναι όντως ένας απατεώνας, όμως η Αρετή του άρεσε πραγματικά. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι, η Αρετή δεν τον εμπιστεύεται πλέον».

  • Θα τα βρουν ξανά με την Ασπασία;

«Ναι, θα τα βρουν ξανά, λόγω ενός τραγικού συμβάντος, το οποίο θα φέρει την οικογένεια κοντά».

  • Η σχέση της με τη Χάιδω θα είναι όπως τη μάθαμε από τον πρώτο κύκλο της σειράς;

«Αυτή η σχέση είναι μια πληγή για εμένα. Γιατί έχω μεγάλη αδυναμία στη Στέλλα Φυρογένη και είναι τρομερό πως όταν βρισκόμαστε μπροστά από κάμερα, βριζόμαστε. Οι πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι στη σειρά, ο Πασχάλης, η Στέλλα, η Ιφιγένεια και η Χρύσα, είναι οι άνθρωποι που πρέπει διαρκώς να βρίζω».

  • Με τον γιο της θα τα βρει;

«Υπάρχει ένα ζήτημα... επειδή ο Λίαμ που τον υποδύεται δεν είναι πλέον στη σειρά, δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει αυτό. Ίσως γίνει μέσω τηλεφώνου. Αλήθεια δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί».

  • Θεατρικά θα κάνετε κάτι;

«Θα κάνω έναν μονόλογο αλλά εν καιρώ θα μπορώ να πω περισσότερα. Αυτό θα γίνει από τον Σεπτέμβρη του 2023».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved