Βίκυ Παπαδοπούλου-Γιάννης Στάνκογλου: Έδωσαν spoilers για τους ρόλους τους στο «Αυτή η νύχτα μένει»!
Media

Βίκυ Παπαδοπούλου-Γιάννης Στάνκογλου: Έδωσαν spoilers για τους ρόλους τους στο «Αυτή η νύχτα μένει»!

H Bίκυ Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστούν φέτος στην μεγάλη επιτυχία του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει" και λατρεύουν τους ρόλους τους. 

Η Βάσω είναι μια γυναίκα που έρχεται στο Αγρίνιο για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Έχει ζήσει στο εξωτερικό, είναι αλλιώτικη από τους άλλους στην περιοχή και ξέρει να αγαπά με όλη της την καρδιά. Αυτά που γνώριζε για το παρελθόν της όμως δεν είναι ίδια με αυτά που θα ανακαλύψει στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Βίκυ Παπαδοπούλου πρωταγωνιστούν στο "Αυτή η νύχτα μένει" και οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι για την συγκεκριμένη συνεργασία ενώ λατρεύουν τόσο το εμβληματικό σενάριο, όσο και τους ρόλους που ενσαρκώνουν.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου αποκαλύπτει τα όσα δυσάρεστα έρχονται για την ηρωίδα που υποδύεται στο "Αυτή η νύχτα μένει"...

  • Τι σας αρέσει στον ρόλο της Βάσως;

«Εκτός από τον δυναμισμό της, στη Βάσω θαυμάζω το ότι λέει πάντα αυτό που σκέφτεται.’ Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από κάτω.

Τα φιλτράρει ως έναν βαθμό τα πράγματα, αυτό όμως δεν τη σταματάει από το να εκφράσει όσα σκέφτεται. Είναι ευθύς, είναι ειλικρινής και ό, τι έχει να πει το λέει πάντα με ευγένεια. Αυτό το θαυμάζω γενικότερα στους ανθρώπους. Είναι τολμηρή που αποφάσισε να φύγει από τη Γερμανία και να έρθει να ανοίξει πανδοχείο στο Αγρίνιο για να βρει τις ρίζες της, κάτι που θέλει τόλμη και μια προσωπική ελευθερία για να το κάνει, ειδικά το '80 και ως γυναίκα. Μου αρέσει το πώς διεκδικεί τα πράγματα, χαρακτηριστικό του δυναμισμού της. Είναι ανοιχτός άνθρωπος, ξέρει να αγαπάει πραγματικά τους άλλους και να τους δέχεται με τα ελαττώματά τους, έχει κατανόηση, είναι μια ευγενική ψυχή, ένα καθαρό πλάσμα. Αυτά είναι που με γοητεύουν στη Βάσω. Παρόλο που είναι ευαίσθητη και ευγενική, έχει τσαγανό!»

  • Υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει στην ηρωίδα στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει";

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. Ίσως το ότι έχει μέσα της τον φόβο της εγκατάλειψης, επειδή μεγάλωσε χωρίς μητέρα και αυτό τη βασανίζει. Τη σταματά από το να δεθεί πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους, επειδή φοβάται μήπως και αυτή δεν αντέξει να μείνει. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, δεν μένει για καιρό σε έναν τόπο, σαν να δραπετεύει από κάτι». Φοβάται μήπως επαναλάβει το πρότυπο της μητέρας της; «Λένε ότι αυτό που φοβόμαστε περισσότερο είναι να μη γίνουμε σαν τους γονείς μας, παρόλο που τους αγαπάμε και τους θαυμάζουμε. Ο φόβος που υπάρχει πάντα μέσα μας είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη τους. Αυτόν τον φόβο έχει και η Βάσω».

  • Πόσο αλλάζει τη ζωή της η γνωριμία της με τον Χρήστο;

«Η σχέση τους ξεκίνησε κάπως συγκρουσιακό, όταν η Βάσω προσπαθούσε να βγάλει άκρη στο πώς θα ανοίξει το πανδοχείο. Διεκδίκησε αυτό που ήθελε με ευγενικό αλλά έντονο τρόπο. Είναι ύ διαφορετική από τον κόσμο συναναστρέφεται ο δήμαρχος, τε εκείνος γοητεύεται μαζί της και σιγά σιγά αποκτούν μια πιο προσωπική, "φιλική" σχέση. Είμαι σίγουρη πως σε εκείνον η Βάσω αναγνωρίζει κάποιες πλευρές του πατέρα της, που την κάνουν να νιώθει συμπάθεια για τον Χρήστο. Την κάνουν να αισθάνεται ασφαλής. Νιώθει ότι είναι ένα στρείδι που θέλει να το ανοίξει, άρα μια πρόκληση για εκείνη».

  • Θα δούμε αυτούς τους δύο να γίνονται ζευγάρι και να προχωρά η σχέση τους;

«Βλέπει ότι ο Χρήστος είναι ένας καλός άνθρωπος και θέλει να τον κάνει να νιώσει καλύτερα, οπότε πάνω σε αυτό σιγά σιγά χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης αρχικά, που μετά γίνεται φιλική και κάπως ερωτική. Υπάρχει φλερτ ανάμεσά τους. Τη γοητεύουν πάνω του πράγματα που της είναι οικεία, αλλά και το ότι είναι μυστήριος. Δεν ξέρει πολλά γι' αυτόν και θέλει να τον μάθει καλύτερα».

  • Τι κρύβει η Βάσω από το παρελθόν της;

«Οι ρίζες της είναι από την περιοχή. Ξέρει ότι η μητέρα της κατάγεται από ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο. Ο πατέρας της πήγε εργάτης στη Γερμανία και την πήρε μαζί του. Δεν της είχε ανοιχτεί ποτέ ολοκληρωτικά σε σχέση με τη μητέρα της και πάντα η ίδια είχε μια απορία, ένα ερωτηματικό στο κεφάλι της. Μετά τον θάνατό του θέλησε να ξαναβρεί τις ρίζες της, γι' αυτό επιστρέφει στην Ελλάδα. Το κορίτσι αυτό είναι μόνο του πια, δεν έχει κανέναν. Δεν γνωρίζει αν έχει αδέλφια ή ξαδέλφια. .. Ψάχνει το παρελθόν της μήπως και μπορέσει να νιώσει κάπου ασφαλής. Θα ανακαλύψει κάτι πολύ συνταρακτικό στη συνέχεια». Μπορεί δηλαδή να της έχει πει ψέματα ο πατέρας της όσον αφορά τη μητέρα της; «Πολύ πιθανό! Έρχεται μια μεγάλη ανατροπή, τις λεπτομέρειες της οποίας ακόμα δεν γνωρίζω...»

  • Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου;

«Τον Γιάννη τον ξέρω χρόνια. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο. Είναι ωραία να δουλεύεις μαζί του, είναι η χαρά της ζωής. Έρχεται με κέφι για να κάνει τη δουλειά του, γιατί την αγαπά και την ευχαριστιέται, έχει πάντα την ενέργεια ενός μικρού παιδιού και τη μεταφέρει σε όλους μας. Και κουρασμένος να είσαι, σου φτιάχνει τη διάθεση και μπορείς να γυρνάς σκηνές για 20 ώρες μετά».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Στάνκολγου αποκαλύπτει και ο ίδιος τα πάντα για την σειρά του ALPHA...

  • Τι σας αρέσει στον ρόλο του Χρήστου και τι ενδεχομένως σας απωθεί;

«Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον Χρήστο είναι η αγάπη /ου για τα παιδιά του, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που έχει για τη δουλειά του, όπως και για την οικογένειά του. Αν κάτι με απωθεί είναι ότι θέλει τα πράγματα να γίνονται έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμεί αυτός. Ύστερα από όλο αυτό που έχει συμβεί με τη γυναίκα του, γίνεται πολύ σκληρός και με φέρνει σε δύσκολη θέση το γεγονός ότι τα βάζει σχεδόν εμμονικά με όλο τον κόσμο».

  • Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η κόντρα του με τον Στρατή;

«Θα πάει πολύ μακριά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Θα γίνουν διάφορα πράγματα και ανατροπές, οπότε έχουμε μέλλον μπροστά μάς». Πόσο αλλάζει τη ζωή του η γνωριμία του με τη Βάσω; «Νομίζω ότι αρχίζει να τον μεταμορφώνει! Του βγάζει έναν άλλον χαρακτήρα, που ίσως έχει ξεχάσει λίγο, ύστερα από όσα έχει περάσει με τη γυναίκα του. Η Βάσω τού δίνει κάποιες ανάσες, κάποια δύναμη να συνεχίσει».

  • Θα δούμε αυτούς τους δύο να γίνονται ζευγάρι και να προχωρά η σχέση τους;

«Ε σίγουρα! Κάποια στιγμή ναι! Νομίζω ότι, εκτός του ότι ταιριάζουν πάρα πολύ, ο Χρήστος βλέπει στη Βάσω έναν άνθρωπο ζωηρό, ζωντανό, που φέρνει κάτι καινούριο. Του ξυπνάει πράγματα που είχε και ως πιτσιρικάς, γιατί ο ίδιος δεν είχε κοιτάξει άλλη γυναίκα όσο ήταν με τη Μαρίνα».

  • Πώς είναι η συνεργασία με τη Βίκυ Παπαδοπούλου;

«Τη Βίκυ τη γνωρίζω χρόνια και την εκτιμώ. Έχουμε παίξει και στην ταινία "Το τανγκό των Χριστουγέννων". Τη σέβομαι πάρα πολύ, οπότε είναι πολύ όμορφα να δουλεύω μαζί.της. Θέλω να βλέπω τα πράγματα που κάνει, να βλέπει και εκείνη τα πράγματα που κάνω, ζητάω και τη γνώμη της».

  • Μαθαίνω ότι στα γυρίσματα είστε έξω καρδιά και τους χαλαρώνετε όλους με τη θετική σας ενέργεια και το χιούμορ σας...

«Έχω μερικά... Ζορμπάδικα στοιχεία από τη μία, ενώ από την άλλη μού αρέσει η δουλειά μου να γίνεται με χαρά, με ωραία ενέργεια, με καλό τρόπο και με σεβασμό στους άλλους και προς τη δουλειά την ίδια. Το ίδιο νομίζω κουβαλάει και η Βίκυ».

  • Έχει τύχει να πάτε σε κάποιο τέτοιο μαγαζί σαν το «Όνειρο» τη δεκαετία του '80, που βλέπουμε στο "Αυτή η νύχτα μένει";

«Ναι, βέβαια έχει τύχει! Τα καλοκαίρια μου τα περνούσα στον Έβρο. Η περιοχή είχε τέτοια σκυλάδικα παλιά. Αλλά και στην Αθήνα είχα πάει. Έκανα παρέα με μεγαλύτερούς μου από μικρός, οπότε "κουβαλιόμουνα" κι εγώ μαζί τους. Το έχω ζήσει και εγώ λοιπόν όλο αυτό το κλίμα».

  • Φέτος η TV έχει πολλές σειρές. Υπάρχει όμως κοινό για όλες;

«Νομίζω, έτσι όπως έχει γίνει πια με τις πλατφόρμες, κοινό υπάρχει, χρόνος δεν υπάρχει ώστε να τις δει το κοινό. Όπως και εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ, έτσι και οι θεατές δουλεύουν πολύ. Και μέσα από τις πλατφόρμες επιλέγουν ποια δουλειά θα δουν, γιατί δεν μπορούν να τις δουν όλες. Πάντα έτσι γινόταν. Το κοινό επιλέγει τη σειρά που του αρέσει και εκεί ξεχωρίζει ποια δουλειά πάει πολύ καλά».

  • Είστε τέτοιος τηλεθεατής; Θα δείτε μια σειρά στον δικό σας χρόνο μέσω ίντερνετ;

«Με τα γυρίσματα και το θέατρο, δεν έχω πάρα πολύ χρόνο για να δω, οπότε θα κάνω λίγο forward και θα δω κάποιες σειρές αποσπασματικά, γιατί προσπαθώ τον ελεύθερό μου χρόνο να τον περνώ με τα παιδιά μου»

Δείτε παρακάτω περισσότερα στιγμιότυπα από τη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει":

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved