Λεφαντζή για Αυτή η νύχτα μένει: «Η Φωτεινή θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις»
Showbiz

Λεφαντζή για Αυτή η νύχτα μένει: «Η Φωτεινή θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις»

H Mελίνα Λεφαντζή πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA  "Αυτή η νύχτα μένει" και υποδύεται την Φωτεινή, ενώ σε συνέντευξή της αποκάλυψε όλες τις επόμενες εξελίξεις. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες ενώ φέτος την απολαμβάνουν στην σειρά του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει".

Η Μελίνα Λεφαντζή παραχώρησε συνένευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της Φωτεινής στην δραματική σειρά του ALPHA, λέγοντας πώς η Φωτεινή θα περάσει δύσκολα στα επόμενα επεισόδια!

Οι δολοπλοκίες του πατέρα της και ο πόλεμος εναντίον του Στρατή ενοχλούν τη Φωτεινή;

Η Φωτεινή δεν γνωρίζει τον πόλεμο εναντίον του Στρατή, αλλά επειδή νοιάζεται πολύ
για τον πατέρα της και για την οικογένειά της αντιλαμβάνεται το θυμό και τη στενοχώρια του Χρήστου και ανησυχεί πολύ γι’ αυτόν».

Η διαλυμένη σχέση με την αδελφή της, Εύη, ποια συναισθήματα της δημιουργεί;

Δεν θα χαρακτήριζα διαλυμένη τη σχέση με την αδελφή της, καθώς υπάρχει πολλή
αγάπη και από τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι και οι δυο νιώθουν μια έλλειψη κατανόησης και αυτό τις οδηγεί πολλές φορές στη σύγκρουση.

Η αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές των δύο κοριτσιών, θα τις κρατήσει μακριά τη μία από την άλλη;

Η Φωτεινή και η Εύη είναι πολύ διαφορετικές σαν χαρακτήρες και γι’ αυτό αντιδρούν διάφορετικά σταγεγονότα που τους συμβαίνουν. Πιστεύω ότι θα υπάρξει προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν μαζίτις καταστάσεις, αλλά δεν ξέρω αν θατο επιτύχουν.

Η σχέση της Φωτεινής με τον Αλέξανδρο πώς εξελίσσεται;

Ο Αλέξανδρος είναι ο θείος της, που λόγω της μικρής ηλικιακής διαφοράς έχουν μεγαλώσει μαζί και υπάρχει αγάπη μεταξύ τους και έντονο δέσιμο. Θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.

Τι συναισθήματα νιώθει για τον άλλο θείο της, Γιώργη;

Ο θείος Γιώργης αποτελεί νομίζω έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο. Είναι ο θείος που την έκανε πάντα να γελάει και να περνάει όμορφα. Τον αγαπάει πολύ.

Η Φωτεινή, ένας χαρακτήρας με ήθος και αρχές, θα παρασυρθεί από τη σαγήνη του κόσμου της νύχτας;

Προς τοπαρόν, δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι η Φωτεινή ένας άνθρωπος, όπως αναφέρατε με ήθος και αρχές, μπορεί κάλλιστα ναπαρασυρθεί από τη σαγήνη της νύχτας, ανάλογα με τις καταστάσεις που θα ζήσει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved