Μαρία Μπέη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο- Είναι εκθαμβωτική!
Media

Μαρία Μπέη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο- Είναι εκθαμβωτική!

Η Μαρία Μπέη περνά μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της και αυτό φαίνεται από το πόσο πολύ ακτινοβολεί σε κάθε εμφάνισή της! Μάλιστα ο φακός μας την τσάκωσε πρόσφατα πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Η ίδια, τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef και μετά την αποχώρησή τους ακολούθησαν και οι δυο το επάγγελμα της μαγειρικής, ενώ μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι και μάλιστα πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν κάτω από την ίδια στέγη ενώ τα κοινά τους post είναι πολύ συχνά και βλέπουμε το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Το ζευγάρι δεν πραγματοποιεί κοινά εξόδους και πριν από μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας να διασκεδάζουν και να ποζάρουν μαζί, χαμογελαστοί και απόλυτα ευτυχισμένοι.

Η Μαρία Μπέη είχε επιλέξει ένα μπορντό φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο της πήγαινε φανταστικά και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ίδια δείχνει πολύ ανανεωμένη και λαμπερή, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται να το διασκεδάζει απόλυτα!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved