Γη της Ελιάς: Λιάντου-Σκουρλέτης: Η συγκατοίκηση στην Κύπρο & η απόφαση να αποχωρήσουν από το καστ
Media

Γη της Ελιάς: Λιάντου-Σκουρλέτης: Η συγκατοίκηση στην Κύπρο & η απόφαση να αποχωρήσουν από το καστ

Μπορεί να τους απολαμβάνουμε ως Μυρτάλη και Αλέξη στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς, όμως στο τέλος της σεζόν οι δύο νεαροί ηθοποιοί αποχωρούν από το καστ.

Σύμφωνα με τη Real, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης που ενώ στην αρχή έλεγε σε συνεντεύξεις του ότι γελούσε που κάποιοι τούς ήθελαν μαζί πολύ προσφάτως αποκάλυψαν τη σχέση τους, πήραν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η όμορφη 23χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια η οποία ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της Γης της Ελιάς, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει με κάποιο σεναριακό τρικ από το καστ ώστε να κάνει άλλα πράγματα που την ενδιαφέρουν στο άμεσο μέλλον επαγγελματικά. Κάτι που απαιτεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Το προηγούμενο διάστημα αλλά και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η όμορφη ηθοποιός ζει στο νησί της Αφροδίτης και μάλιστα συγκατοικεί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Τις ίδιες κατευθύνσεις όμως στον επαγγελματικό και προσωπικό του ορίζοντα φαίνεται πως έχει και εκείνος ο οποίος επίσης δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς που λόγω επιτυχίας πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου.

Έτσι, οι δυο τους θα επιστρέψουν μόνιμα πλέον στο τέλος της σεζόν από την Κύπρο στην Ελλάδα και θα ασχοληθούν με άλλα πράγματα που τους ενδιαφέρουν.

Άλλωστε, Μυρτάλη και Αλέξης όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια θα δουν τη σχέση τους να «ξεφτίζει» μιας και εκείνη έχει κάνει πολλά λάθη με τη συμπεριφορά της στους γύρω της.

Πάντως, στην αληθινή ζωή, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δείχνουν να διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους απολαμβάνοντας την καθημερινότητά τους μαζί και κάνοντας κοινά σχέδια για το μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved