Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με Ανδριώτου – Κονδυλάτο! Οι αντιδράσεις στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ
Media

Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με Ανδριώτου – Κονδυλάτο! Οι αντιδράσεις στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ

Survivor All Star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Περικλής Κονδυλάτος επέστρεψαν χθες (15-1)  αργά το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο και η συμμετοχή τους στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης τελείωσε νωρίς. 

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι περίμεναν τους πρώην παίκτες του ριάλιτι στο αεροδρόμιο και τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και ο Περικλής Κονδυλάτος συνοδεύονταν από ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι τους βοήθησαν να μεταφερθούν γρήγορα μέχρι τα αυτοκίνητα που τους περίμεναν έξω από το κτίριο του αεροδρομίου μιας και όπως είναι γνωστό δεν έπρεπε να κάνουν δηλώσεις.

Και το gossip-tv.gr ήταν εκεί και κατέγραψε την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ήταν ευγενικός και ευχαρίστησε όσους ήταν εκεί και τους περίμεναν, αλλά δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις. Από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου άκουγε τις ερωτήσεις σχετικά με τον Μαρτίκα και το σχέδιό του στο ριάλιτι και άρχισε να γελά!

Να σας θυμίσουμε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου όσον αφορά τις φήμες περί εγκυμοσύνης είπε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά».

Ενώ να σας θυμίσουμε ότι ο Περικλής Κονδυλάτος είχε πει στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της συμμετοχής του στο survivor all star: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση».

Δείτε πώς αντέδρασαν στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved