Στρατής Χατζησταματίου: «O Μαθιός έχει βάλει τον Μανόλη σε μεγάλο ηθικό δίλημμα»
Media

Στρατής Χατζησταματίου: «O Μαθιός έχει βάλει τον Μανόλη σε μεγάλο ηθικό δίλημμα»

Ο Στρατής Χατζησταματίου υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον Μανόλη στη δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός».

Ο ηθοποιός μάς μιλάει για όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια και για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Μανόλη με τον Φαρμάκη.

Στη δεύτερη σεζόν βλέπουμε έναν διαφορετικό συνεχίσει να είναι το ίδιο δυναμικός;

«Νομίζω -και ευτυχώς- έτσι θα συνεχίσει. Αυτά που πέρασε ο συγκεκριμένος ήρωας τον ωρίμασαν και ίσως τον κάνουν να αντιδρά με αυθορμητισμό σε κάποια πράγματα. Τώρα ικανοποιεί την ανάγκη του να πατήσει στα πόδια του και προσπαθεί να αποδεσμευτεί από τις δυνάμεις άλλων».

Η μητέρα του, η Άννα, ανακαλύπτει πως ο Μανόλης δανείστηκε χρήματα και αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παντελή. Ο Μανόλης πώς θα αντιδράσει;

«Αυτή η ιστορία φέρνει πολύ κοντά τον Μανόλη με τον πατέρα του και αυτή είναι μία ανατροπή. Και ήταν μία μεγάλη πληγή η συμπεριφορά του Παντελή για τον Μανόλη. Η πράξη του, λοιπόν, δεν είναι μία πράξη μόνο για να σώσει το σπίτι τους από την τράπεζα. Το κάνει και για να έρθει πιο κοντά με τον Παντελή. Για τον Μανόλη είναι σημαντική η οικογένειά του».

Θα προσπαθήσει να μονιάσει τον Παντελή με τη Θοδώρα και την Άννα;

«Θα προσπαθήσει και ο Μανόλης, αλλά και ο Παντελής, γιατί καταλαβαίνει πως εξαιτίας της συμπεριφοράς του τους έδιωξε όλους μακριά του, εκτός από τον Μανόλη».

Πώς θα εξελιχθεί το πάρε δώσε που έχει με τον Ευθύμη;

«Αυτό θα του δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια. Η πηγή απ' όπου βρήκε τα χρήματα ο Μανόλης, ο Ευθύμης δηλαδή, έχει θέσει όρους. Και ο Φαρμάκης θα ζητήσει ανταλλάγματα. Θα υπάρξει μια σύγκρουση ανάμεσά τους»

Οι σχέσεις του με τον Νικηφόρο πώς θα είναι από εδώ και στο εξής, εξαιτίας της Νάντιας;

«Θα δούμε πως ο μεγάλος έρωτας και των δύο γι’ αυτή την κοπέλα θα συγκρουστεί με τη φιλική σχέση τους και με τις αντιστάσεις που αυτή δημιουργεί στον καθένα τους».
Το κεφάλαιο του φόνου του Στεφανή έχει κλείσει για τον Μανόλη; «Συνεχίζει τη ζωή του έχοντας αφήσει αυτό το περιστατικό πίσω του. Ωστόσο, δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εκείνον. Δεν γίνεται να κλείσει. Αυτή τη στιγμή, απλά βλέπει πως ο Μαθιός τον έχει βάλει σε ηθικό δίλημμα. Από τη μία είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, αλλά από την άλλη αυτό το έγκλημα χάρισε στον Νικηφόρο και στη Βασιλική ευτυχία».

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

«Να περιμένουμε κάποιες νέες αφίξεις, δυνατές ιστορίες και βήματα που είναι πάνω από ένα επίπεδο», λέει στο mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved