Media

Αδριανού για Κιμούλη: «Μπορεί να δουλέψει κανονικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Gossip-tv Team

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε σχετικά με το ελληνικό #MeToo και για τον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας πώς θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του στο μέλλον. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Άννα Ανδριανού μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» για το πώς αντιμετώπισε την απιστία όταν της «χτύπησε την πόρτα», γιατί δεν αποκαλύπτονταν παλαιότερα οι κακοποιητικές συμπεριφορές και για το πώς βλέπει μία μελλοντική συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός δήλωσε ξεκάθαρα πώς θα συνεργαζόταν και πάλι μαζί του, εφόσον του επιτρέπεται να δουλέψει κανονικά στον χώρο τους.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν νομικά δεν έχει κάνει αξιόποινες πράξεις. Από εκεί και πέρα, για την καλή ή κακή συμπεριφορά παίζει ρόλο εάν θα την ανεχτούν ή όχι, ποια ήταν αυτή η συμπεριφορά που κατηγορείται. Είναι στο χέρι των ανθρώπων που τον κατηγορούν πώς θα αντιδράσουν αλλά και στο χέρι του κόσμου» επισημαίνει η Άννα Αδριανού.

«Ο Γιώργος μπορεί να δουλέψει από την στιγμή που του επιτρέπεται. Θα το συζητούσα με τον οποιονδήποτε άνθρωπο το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved