Survivor All Star: Κατέφθασε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!- Η υποδοχή των Μαχητών και τα νεύρα της Εύης
Media

Survivor All Star: Κατέφθασε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!- Η υποδοχή των Μαχητών και τα νεύρα της Εύης

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατέφθασε στην παραλία των Μαχητών, έτοιμος να δώσει το εκατό τοις εκατό του εαυτού του, για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο ριάλιτι. 

Τον είχαμε γνωρίσει πολύ καλά μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Survivor το 2018 και είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις αγωνιστικές του ικανότητες και με τον χαρακτήρα του.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (29-1), μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, ένας νέος παίκτης μπήκε στην ομάδα των Μαχητών και δεν ήταν άλλος από τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος και εξέπληξε τους παίκτες την ώρα που έτρωγαν τα πιτάκια τους στην παραλία. Αρχικά, η υποδοχή των παιδιών ήταν πολύ θερμή, μιας και ήξεραν ότι το ανδρικό κομμάτι της ομάδας θα είναι από εκεί και πέρα ανεβασμένο, αφού ο παίκτης είχε αποδείξει το πόσο πολύ δυνατός είναι...

Δείτε το βίντεο:

Η μόνη που δεν ενθουσιάστηκε και ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη προσθήκη ήταν η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία και είχαν μια ιδιαίτερη «κόντρα» στο παρελθόν: «Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» είπε η Εύη λίγο μετά την άφιξη του Σώζων στην παραλία.

Δείτε το βίντεο:

Μαλίστα, η Εύη Σαλταφερίδου συνέχισε περιγράφοντας την σχέση μεταξύ τους: «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον»

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, τον ερχομό του νέου παίκτη, σχολίασε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λέγοντας: «Ήταν λίγο περιεργούλης, ελπίζω να μην τα κάνει εδώ γιατί τα έχουμε ψιλοβρεί»

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved