Media

Survivor All Star: Μάριος για αποχώρηση Καρολίνας: «Οι σχέσεις δεν χάνονται, θέλω να είναι καλά»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, με τον ίδιο να λέει πώς ήταν κάτι που περίμενε, μετά τα όλα όσα είχαν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. 

Οι δυο τους, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα και με τα λεγόμενα της ίδια της Καρολίνας Καλύβα, δημιούργησαν μια σχέση μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα η πρώην παίκτρια των Μαχητών έκανε λόγο για κάτι πολύ ιδιαίτερο μεταξύ εκείνης και του παίκτη των Διασήμων.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star είδαμε πώς η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε και η συγκεκριμένη απόφαση του κοινού σχολιάστηκε έντονα από τους περισσότερους από τους παίκτες του ριάλιτι, ενώ πολλοί είπαν πώς η συμπεριφορά της Καρολίνας και οι κρυφές συναντήσεις με τον Μάριο, ήταν αυτό που της στοίχισε. Ο Μάριος, μετά την αποχώρησή της, έκανε μερικά σχόλια, λέγοντας πώς καμία σχέση δεν πρόκειται να χαθεί και πώς όλα θα πάνε καλά.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε χαρακτηριστικά: «Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανόστο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ».

«Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι που έχει μια αρχή ακι ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved