Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία full in love και το Twitter «οργιάζει»: «Φτάνει πια...»
Media

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία full in love και το Twitter «οργιάζει»: «Φτάνει πια...»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (31-1) ο Κουράκος με την Ευτυχία έχουν ξεκινήσει και ζουν τον έρωτά τους, αφού μετά το διαζύγιό του με την Ιουλία, η κοπέλα αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία. 

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το κοινό έχει λατρέψει ήδη από την πρώτη σεζόν και από τότε μάλιστα δεν χάνουν επεισόδιο...

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από την «Γη της Ελιάς» ...

Ο Αλέξης κάνει στο αυτοκίνητό του βιολογικό καθαρισμό και συνεχίζει τις δραστηριότητές του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και ψάχνει να τον βρει, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό.

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος, αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της.

Ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου.

Μια σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Twitter ήταν ο Κουράκος και η Ευτυχία που ζουν τον έρωτά τους πλέον ανενόχλητοι, μιας και εκείνος πήρε το διαζύγιό του από την Ιουλία και πλέον έχει ξεκινήσει και επίσημα τη σχέση του με την Ευτυχία, χωρίς κανένας από τους δυο να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved