Survivor All Star: Χάος με την αποκάλυψη Μπάρτζη για την Ασημίνα και το κινητό- Διεκόπη το συμβούλιο
Media

Survivor All Star: Χάος με την αποκάλυψη Μπάρτζη για την Ασημίνα και το κινητό- Διεκόπη το συμβούλιο

Survivor All Star: Το «μάλε βράσε» έγινε απόψε (31/1) στο Συμβούλιο του νησιού όταν ο Νίκος Μπάρτζης υποστήριξε ανοιχτά ότι είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα να έχουν κινητό μέσα στη ζούγκλα. 

Εκεί που όλα έδειχναν να είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία των Μπλε που για ακόμα μία φορά έχασαν αγώνα και έπρεπε να βγάλουν στον τάκο τον παίκτη που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης πέταξε... βόμβα λέγοντας πως είδε με τα μάτια του παίκτρια να είναι στο δάσος και να μιλάει σε κινητό.

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να ταράξει τους συμπαίκτες του αλλά και κάποιους από τους αντιπάλους με πρώτο και καλύτερο τον εύθικτο και έντονο Τάκη Καραγκούνια ο οποίος πετάχτηκε έξαλλος από τη θέση του και απείλησε ότι θα φύγει από το παιχνίδι. Και στο παρελθόν, ο Τάκης είχε εκδηλώσει την έντονη ενόχλησή του για παραβάσεις συμπαικτών του σε κανόνες της παραγωγής και προφανώς αυτή η καταγγελία λειτούργησε στο μυαλό του ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η ενόχληση όλων έγινε ακόμα πιο έντονη όταν ο Μπάρτζης αποκάλυψε ότι η Ασημίνα ήταν εκείνη που εθεάθη με κινητό. Κάτι που εκείνη αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας ιδιαίτερα ταραγμένη. Μάλιστα, από την ομάδα των Μαχητών όλοι οι παίκτες σηκώθηκαν και βγήκαν εκτός του συμβουλίου, με την Ασημίνα να βγαίνει και εκείνη έξω και να λέει πώς δεν έχει κάνει τίποτα και πώς ήταν όλες τις ώρες μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, σημειώνοντας πώς όλο αυτό που γίνεται την προσβάλλει πολύ.

Για αρκετά λεπτά, η ατμόσφαιρα στο συμβούλιο μύριζε... μπαρούτι με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι το συμβούλιο θα μετατεθεί για την επόμενη μέρα, μέχρι να είναι ξεκάθαρα το τι έχει συμβεί...

Δείτε τα βίντεο με τα σχόλια των παικτών:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved