Μπο: Δε γίνεται να δώσω δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα. Άνανδρο αυτό που έκανε ο Μάριος Πρίαμος
Media

Μπο: Δε γίνεται να δώσω δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα. Άνανδρο αυτό που έκανε ο Μάριος Πρίαμος

O ράπερ Μπο ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και ξεκαθάρισε στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν πρόκειται να δώσει στην Καρολίνα Καλύβα δεύτερη ευκαιρία μετά το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο survivor  και χαρακτήρισε την κίνηση του Μάριου άνανδρη.


Αρχικά ο ράπερ Bo, είπε: «Έμενε αρκετά στο σπίτι μου. Γνωριζόμασταν ενάμιση μήνα, εγώ το ξεκίνησα. Ήθελα, ήθελε, πίστευα ότι πάει καλά. Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη.

Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί. Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω, αυτό είναι χειρότερο.

Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω».

Και για τον Μάριο Πρίαμο τόνισε: «Να μου λες ότι θα στην προσέχω… δεν τιμάς τον λόγο σου σαν άνδρας. Το θεωρώ άνανδρο όλο αυτό. Ή κάτι ψηνόταν από πριν, γιατί είναι λίγο παρατραβηγμένο. Εγώ ξέρω ότι τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου. Σαφώς και την πείραξε την Ελευθερία, τράβηξε τη δική της ιστορία. Το φάουλ του Μάριου είναι διπλό».

Και υπογράμμισε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό που εισέπραξα από τη μητέρα της που ήρθε να μαζέψει τα πράγματα ήταν κάτι καλό. Τώρα μετά που βγήκε σε εκπομπές και έλεγε πράγματα, δεν με αφορά».

Και τόνισε: «Περισσότερο από όλα με πείραξε η ανθρώπινη σχέση. Εγώ εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και αυτό δεν θα το αλλάξω. Με πειράζει ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, τον χρόνο σου. Προγραμματίζαμε διάφορα μαζί, υπήρχε πολύ καλή χημεία, αλλά προφανώς, μπαίνοντας στο αεροπλάνο εξατμίστηκε. Ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του και όλα καλά».


Και κατέληξε λέγοντας: «Δε γίνεται να της ξαναδώσω δεύτερη ευκαιρία. Θα της έλεγα απλά να πήρε ένα μάθημα και να μην το ξανακάνει»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved