Survivor – Μελίνα Μεταξά: Η αποκάλυψη του πατέρα της μετά την επικοινωνία με την παραγωγή
Media

Survivor – Μελίνα Μεταξά: Η αποκάλυψη του πατέρα της μετά την επικοινωνία με την παραγωγή

Survivor all star: Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά ο οποίος με αφορμή τα πλάνα του τελευταίου επεισοδίου που δείχνουν την κόρη του τραυματισμένη ξέσπασε κατά της παραγωγής, με νέα του ανάρτηση αποκάλυψε ότι η παραγωγή τον ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της. 

Ο Κώστας Μεταξάς ανέφερε πως η παραγωγή επικοινώνησε μαζί του, καθησυχάζοντάς τον για την κατάσταση της κόρης του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητοί μου φίλοι, μόλις με καθησύχασαν από την παραγωγή ότι η Μελίνα είχε διάσειση και έτυχε της ανάλογης φαρμακευτικής αγωγής και πάει καλά. Μου τόνισαν ότι δεν κινδυνεύει και θα προσπαθήσουν να ενημερώνουν έγκαιρα.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου, όσο και της οικογένειάς μου για την έγνοια που δείξατε προς εμάς και το παιδί μας, με αφορμή τον τελευταίο της τραυματισμό. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία»

survivor-melina-(4).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Μελίνα Μεταξά στο τελευταίο επεισόδιο λίγο πριν ξεκινήσουν τα πρώτα ματσαρίσματα σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις της και όλοι οι παίκτες «πάγωσαν», ενώ αμέσως έσπευσε ο γιατρός για να την εξετάσει.

«Έχει κήλη στον αυχένα και με το χτύπημα την κάνει να ζαλίζεται», είπε η Εύη Σαλταφερίδου όσο η γιατρός ήταν από πάνω της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αυτά τα πλάνα είδε και ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά και ανησύχησε.

Ο πατέρας της ξέσπασε και έγραψε χαρακτηριστικά στο twiiter:

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved