Θεοδώρα Τζήμου: «Είμαι επιρρεπής στα spoilers»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Media

Θεοδώρα Τζήμου: «Είμαι επιρρεπής στα spoilers»

Μπορεί τη φετινή σεζόν να καθηλώνει ως Βικτώρια στη μεγάλη επιτυχία του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», όμως η Θεοδώρα Τζήμου είναι μία ηθοποιός που μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίους ρόλους και στιγμές, είτε τηλεοπτικά είτε θεατρικά.

Η Θεοδώρα Τζήμου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το ρόλο της, για τις τηλεθεάσεις αλλά και για το αν θα δούμε τη σειρά και δεύτερη σεζόν.

Ποια στοιχεία σάς «έπεισαν» στο να βρίσκεστε φέτος στον τηλεοπτικό «Παράδεισο»;

Καταρχάς, οι συνάδελφοι με τους οποίους δουλεύω. Για μένα έχει μεγάλη σημασία το να βρίσκομαι σε μία δουλειά που εκτιμώ τους ανθρώπους. Το σενάριο, η σκηνοθεσία, το ότι μιλάμε για μία σειρά εποχής συντελούν στο να είμαι εκεί.

201909071331260.1901_THEODORA_TZIMOY_06092019.jpg

Η ηρωίδα σας, η Βικτώρια, είναι η κακιά της υπόθεσης... Πώς την προσεγγίζετε;

Η Βικτώρια κρύβει πολλά μυστικά, με ιντριγκάρει αυτός ο ρόλος, η ηρωϊδα μου με έκανε να θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Εχει μυστήριο, προσπαθώ να τη δικαιολογήσω, μπαίνω σε μία σφαίρα μυστηρίου για να την προσεγγίσω. Την έχω αγαπήσει τη Βικτώρια.

Σας γοήτευσε το ότι είναι ένας τελείως κόντρα ρόλος;

Νομίζω σε μεγάλο ποσοστό (γέλια)... Ολη η φόρμα της μου είναι τελείως ξένη, μου την κάνει όμως γοητευτική...

Ποιο είναι το spoiler για τον ρόλο σας;

Είμαι επιρρεπής στα spoilers, το μόνο που θα πω είναι ότι θα μας απασχολήσει πολύ η Βικτωρία ακόμη με τις πλεκτάνες της για να βρεθεί εκεί που θέλει.

201911221041050.5100_THEODORA_TZIMOY_ELENI_KARAKASI_21112019.JPG

Θα τα καταφέρει;

Από αυτά που ξέρω, ναι, θα τα καταφέρει!

Δεύτερη σεζόν θα δούμε;

Συζητήσεις γίνονται, δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο.

Η τηλεθέαση είναι ένα δείγμα ότι κάτι πηγαίνει καλά;

Δεν είναι πάντα κριτήριο η τηλεθέαση για κάτι καλό! Αυτή τη φορά, όμως, τυχαίνει και η σειρά μας συνδυάζει και το καλό αποτέλεσμα και την αποδοχή από τον κόσμο.

201904241149340.6894_THEODORA_TZIMOY_23042019.jpg

Παρακολουθείτε τα νούμερα τηλεθέασης;

Ο,η παίρνει ιο αφτίμου από τα γυρίσματα. Είμαι άνθρωπος που παίρνω χαρά από τη διαδικασία του γυρίσματος. Γίνεται μία ουσιαστική δουλειά με ανθρώπους που εκτιμώ και αυτό για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό από την τηλεθέαση. Η τηλεθέαση δεν είναι αυτοσκοπός, εννοώ θέλω η σειρά να πηγαίνει καλά, αλλά μέχρι εκεί, είπε η ηθοποιός στο TvΤύπος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved