Θεοδώρα Τζήμου: «Μια κυρία στο γυμναστήριο είπε ότι θέλει να μου δώσει σφαλιάρα»
Showbiz

Θεοδώρα Τζήμου: «Μια κυρία στο γυμναστήριο είπε ότι θέλει να μου δώσει σφαλιάρα»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Θεοδώρα Τζήμου σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» στην οποία την απολαμβάνουμε φέτος όμως και στην ηρωίδα που υποδύεται.

  • Έχετε καταφέρει με τη δεξιοτεχνία σας στην υποκριτική να γίνετε... αντιπαθητική;

«Σήμερα που πήγα στο γυμναστήριο, μια κυρία είπε ότι θέλει να μου δώσει σφαλιάρα. Ο κόσμος έχει ταυτιστεί κάπως με τη Βικτώρια. Έτσι γίνεται συνήθως».

  • -Η Βικτώρια «κολυμπά» μέσα σε δολοπλοκίες, παράνομες υιοθεσίες και έχει σχέση με τον Μπουραντά...

«Δεν ξεκίνησε για να κάνει όλο αυτό το συρφετό κακών πραγμάτων. Νομίζω ότι το ένα φέρνει το άλλο και βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι σε πράγματα. Κάπως έτσι το βιώνω».

  • Έχω την αίσθηση ότι, αν ψάξουμε βαθιά στην ψυχή της, θα πρέπει να είναι ένα πλάσμα που δεν έχει νιώσει αγάπη και στοργή...

«Πολύ ωραία αίσθηση έχετε. Δεν υπάρχει κακός άνθρωπος, υπάρχουν κακές πράξεις. Όλοι είμαστε καλοί και κακοί. Κουβαλάμε το σταυρό μας και θεωρώ ότι κρινόμαστε από τις πράξεις μας».

  • Έχει υποστεί κακοποίηση;

«Έχω κάνει ένα προσωπικό της βιογραφικό και μιλώντας με τη σεναριογράφο, πρέπει να πέρασε δύσκολα. Κάνω υποθέσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε βάσιμα στοιχεία για να σας πω σε σχέση με το σενάριο».

  • Πώς ξεκίνησε το αλισβερίσι με τον αδίστακτο αστυνόμο Χρηστίδη;

«Ξαφνικά, δύο άνθρωποι, λόγω κάποιας επιλογής που τους έφερε κοντά, αναγκάζονται να υποφέρουν ο ένας τον άλλο. Συνδέονται με ένα άσχημο γεγονός και ο ένας κρατά τον άλλο», είπε η Θεοδώρα Τζήμου στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved