Survivor All Star: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος!
Media

Survivor All Star: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος!

Survivor All Star: Και τι δεν είδαμε και απόψε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Τα spoilers για μια ακόμη φορά έπεσαν μέσα καθώς δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Κρις Σταμούλη, ψηφίστηκε η Μελίνα Μεταξά από όλους ενώ ο δεύτερος υποψηφίος από την μπλε ομάδα, δηλαδή ο τρίτος κατά σειρά είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε μόνο από τη Μελίνα

Η παίκτρια κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ένιωσε μια αδιαθεσία με την ίδια να μην μπορεί να αναπνεύσει. Για μερικά λεπτά απομακρύνθηκε και επέστρεψε εμφανώς καλύτερα ωστόσο συνέβη ξανά και αποχώρησε.

Ο διάλογος ανάμεσα στις δυο ομάδες αυτή τη φορά έγινε με ηρεμία και χωρίς πολλές φωνές και αντιδράσεις.

Και αυτό γιατί και οι δυο ομάδες στο σημερινό αγώνισμα έφεραν εξαιρετικά αποτέλεσμα παρά την ήττα των μπλε. Πριν από το αγώνισμα ωστόσο είδαμε τη Μελίνα να μιλά στην κάμερα με συγκίνηση καθώς πίστευε –και είχε δίκιο εκ του αποτελέσματος τελικά- πως οι συμπαίκτες της θα βρουν ως «πάτημα» τον τραυματισμό της και θα την ψηφίσουν προς αποχώρηση.

survivor-all-star-(3).jpg

«Άλλη μια ημέρα ξημέρωσε κι είναι τόση η απογοήτευσή μου γιατί θα πρέπει να είμαι αρκετό χρονικό διάστημα εκτός των αγωνισμάτων. Αυτό το πράγμα να με στενοχωρεί να με έχουν σαν πάτημα και να λένε δεν ξέρουμε πότε θα γίνει καλά, να βρίσκουν δικαιολογίες και να με έχουν σαν εύκολη λύση και στις χαμένες ασυλίες να με ψηφίζουν για αυτό», είπε συγκινημένη η Μελίνα Μεταξά.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved