The Voice: Μπήκαμε στις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου λίγο πριν το πρώτο live (αποκλειστικές φωτό)
STUDIO FOTOGENIA
Media

The Voice: Μπήκαμε στις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου λίγο πριν το πρώτο live (αποκλειστικές φωτό)

 Έφτασε η ώρα για το πρώτο Live του The Voice of Greece απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. To gossip-tv βρέθηκε χθες στις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου και σας μεταφέρουμε όσα έγιναν αλλά και όσα θα συμβούν στο live, απόψε το βράδυ (18/02).

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να μας καλωσορίσει στα Cross Battles. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βάλει τα δυνατά τους να προετοιμάσουν τις ομάδες τους σε αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις όπου τον πρώτο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

skorda.jpg

Αυτές τις μέρες έγιναν και οι τελευταίες πρόβες των coaches με τους τραγουδιστές των ομάδων τους ώστε να είναι πανέτοιμοι για την πρώτη live εμφάνισή τους.

Την Παρασκευή (17/02) το gossip-tv βρέθηκε στις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου. Η coach του The Voice, ήταν εκεί δίπλα στην ομάδα της και δε σταμάτησε λεπτό να δίνει συμβουλές στους νέους τραγουδιστές. Η Έλενα Παπαρίζου, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, εμψύχωνε την ομάδα της και συζήταγε μαζί τους και τις παραμικρές λεπτομέρειες ή απορίες.

Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες της Έλενας και της ομάδας της λίγο πριν το σημερινό live, έτσι όπως το κατέγραψε η κάμερα του gossip-tv.

Από το πρώτο live Cross Battle όμως δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις αφού στη σκηνή του The Voice of Greece θα εμφανιστούν δύο από τους coaches σε solo εμφανίσεις που υπόσχονται να μας συνεπάρουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ανέβει στο stage του «The Voice of Greece» με μια ξεχωριστή εκτέλεση δύο αγαπημένων τραγουδιών. Ο αγαπημένος coach θα ερμηνεύσει τα «Ματώνουν οι σκέψεις» και «Πόσο σε θέλω».

argiros.jpg

Στη σκηνή όμως θα ανέβει και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα ερμηνεύσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το τραγούδι «Δημοσθένους Λόγος» από τη θεατρική παράσταση «Ιππείς», στην οποία και πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι του 2022.

mouzourakis.jpg

Συγκλονιστικές ερμηνείες και μοναδικά performances υπόσχονται να συνεπάρουν το τηλεοπτικό κοινό το οποίο όμως πρέπει να πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις δίνοντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό στις 7 φωνές που θα ξεχωρίσει.

COACHES.jpg

Τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού και το κλίμα από τα Social Media θα μας μεταφέρει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved