Survivor All Star: Η νέα αποκάλυψη φωτιά του Μισθοφόρου- Έτσι προμηθεύονται οι παίκτες καλούδια!
Media

Survivor All Star: Η νέα αποκάλυψη φωτιά του Μισθοφόρου- Έτσι προμηθεύονται οι παίκτες καλούδια!

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή της αποχώρησής του, έχει κατρακεραυνώσει τους παίκτες του ριάλιτι, ενώ έχει τονίσει πώς πολλά πράγματα συμβαίνουν και δεν τα βλέπουμε στα επεισόδια. 

Ο ίδιος, κατά την αποχώρησή του, φάνηκε πολύ εκνευρισμένος, μιας και δεν περίμενε πώς θα ήταν εκείνος που θα αποχωρούσε τόσο νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο εκνευρισμός του ήταν ιδιαίτερα φανερός, μιας και είχε μιλήσει στις κάμερες, λέγοντας πώς όλα θα ειπωθούν με τον καιρό τους. Ο ίδιος, πριν από λίγες ώρες, όσο παρακολουθούσε όλα οσα συνέβαιναν στα Survivor All Star έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να πει πώς όλοι οιπαίκτες προμηθεύονται τρόφιμα και διάφορα άλλα από τους ντόπιους, που βρίσκονται εκεί. «Όταν οι παίκτες λείπουν παρατηρήστε ότι έχουν θερμό μαζί τους» έγραψε στην εικόνα που δημοσίευσε.

Όπως ήταν λογικό το Twitter δεν μπορούσε να αφήσει μία τέτοια ανάρτηση σκέτη και έτσι χρήστες του έψαξαν και βρήκαν εικόνες που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα του Κώστα Αναγνωστόπουλου και γεμίζουν ερωτηματικά αναπάντητα προς την παραγωγή η οποία έχει ήδη αποβάλει δύο παίκτριες ύστερα από καταγγελίες συμπαικτών τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευσή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved