Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος της Αναστασίας στη σειρά
Media

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος της Αναστασίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι ήρωες της σειράς του Mega, κουβαλάνε ο καθένας το δικό του φορτίο όμως το τηλεοπτικό κοινό θέλει να ξέρει τα πάντα για το μέλλον τους.

Μία από αυτές που έχουν προκαλέσει απορίες στο τηλεοπτικό κοινό, είναι η Αναστασία, η βοηθός της Αθηνάς και δεξί χέρι των Βρεττάκων. Ποιο θα είναι το μέλλον της στη σειρά;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η ηρωίδα, θα περάσει πολλά, μέχρι να βρει την απόλυτη ευτυχία. Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά και αυτό θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ένα αθώο φλερτ που θα αρχίσει δειλά – δειλά ανάμεσα σε εκείνη και στον Αποστόλη θα είναι η αρχή όλων όσων θα ακολουθήσουν.

anastasia.webp

Οι δυο τους θα καταλάβουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και θα δώσουν μια ευκαιρία στη μεταξύ τους σχέση.

Μετά τον Θανάση και τα όσα πέρασε από εκείνον, θα δυσκολευτεί να ανοιχτεί συναισθηματικά στον Αποστόλη. Εκείνος όμως, θα της αποδείξει πως είναι εκεί για εκείνη και θα κάνει ό,τι χρειαστεί, για να την δει ευτυχισμένη.

Όλα θα ανατραπούν στο τέλος της δεύτερης σεζόν, με την Αναστασία να χαμογελά για πρώτη φορά με την καρδιά της. Τώρα τι ακριβώς έχουν σκεφτεί για εκείνη οι δημιουργοί της σειράς Γη της Ελιάς, μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved