Survivor All Star: Χαμός κατά τη διάρκεια του αγώνα- Τα έβαλαν με τον Τάκη: «Δεν θα βρίζεις»
Media

Survivor All Star: Χαμός κατά τη διάρκεια του αγώνα- Τα έβαλαν με τον Τάκη: «Δεν θα βρίζεις»

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (23-2) έγινε ο κακός χαμός κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου μιας και οι Κόκκινοι και οι Μπλε τα έβαλαν με τον Τάκη Καραγκούνια επειδή ξεκίνησε τα... γαλλικά!

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που οι τηλεθεατές το λατρεύουν και το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (23-2) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα επάθλου, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας όταν έτρεχε στο run δεχόταν βοήθεια από τον πάγκο των Μαχητών με τον ίδιο να ξεσπά και να μιλά άσχημα στους συμπαίκτες του αλλά και στην ομάδα των Κόκκινων. Μόλις τελείωσε το run και ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον πόντο, επικράτησε το απόλυτο χάος.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2322023-115216-mm.bmp.jpg

«Όταν σε βοηθάω σωστά είναι ωραία. Άμα κάνω λάθος, δεν έχω περιθώριο λάθους εγώ! Αδελφέ, σε χαντάκωσα αλλά μη μου ρίχνεις ευθύνη! Μη μου ρίχνεις ευθύνη! Γιατί όταν σε βοηθάω καλά είναι μια χαρά» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προς τον Τάκη Καραγκούνια. «Μην το συνεχίζεις, Τάκη! Πήγαινε και βοήθα εσύ».

«Και μένα έβρισε! Δεν έβρισε μόνο τον Κωνσταντίνο» αναφώνησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον κόκκινο πάγκο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του Τάκη Καραγκούνια. «Πότε σε έβρισα; Σοβαρά μιλάς τώρα; Σοβαρά τώρα; Σοβαρά τώρα; Τι σου είπα; Σταμάτα ρε μαλ…α, σου είπα και είναι κακό δηλαδή; Είναι κακό δηλαδή αυτό; Τι σου είπα, σε έβρισα; Κάνε εντυπώσεις και νούμερα αλλού όχι σε εμένα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved