Media

Survivor All Star: Τρελό γέλιο με την ατάκα Βασάλου: «Όλοι από το παιχνίδι θα κάνουν σχέση;»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου (23-2) ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε μια επική ατάκα, με τους συμπαίκτες του να το σχολιάζουν αρκετά, κάνοντας λόγο για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο και περισσότερος ντόρος γίνεται για τα φλερτ μεταξύ των παικτών και μάλιστα είναι κάτι που όντως ισχύει και με τον καιρό επιβεβαιώνεται από σχετικά πλάνα που προβάλλονται από την παραγωγή.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (23-2) από τα πρώτα λεπτά, είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνει συζήτηση με τους συμπαίκτες του για ο, τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται μέσα στο ριάλιτι, με τον παίκτη να κάνει λόγο ότι εκείνος έκανε την αρχή με την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία πλέον, αν και έχουν χωρίσει είναι πολύ αγαπημένοι και έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση.

image-2023-02-23T213359.860.jpg

Αναλυτικά «Έκανες την αρχή εσύ» του απάντησαν οι συμπαίκτες του καθώς εκείνος ήταν ο πρώτος παίκτης Survivor που τα έφτιαξε με συμπαίκτριά του, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο ίδιος απάντησε «Έκανα την αρχή εγώ… Εγώ είμαι ο Influencer τελικά. Εγώ άνοιξα τον δρόμο. Πουλάει η σχέση στο Survivor»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved