Media

Survivor All Star: Παπαδόπουλος- Έλυσε το μυστήριο με τον «άγνωστο» που του έστειλε ηχητικό μήνυμα!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (23-2) ο Κώστας Παπαδόπουλος έλυσε το μυστήριο γύρω από το όνομα του ατόμου που του έστειλε ηχητικό μήνυμα στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι επιβίωσης, που το τηλεοπτικό κοινό το παρακολουθεί διαρκώς και χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star μετά το έπαθλο επικοινωνίας, ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σκέψη κατάλαβε ποιός ήταν εκείνος που του είχε στείλει μήνυμα στο τελευταίο έπαθλο. Ο ίδιος, πολύ πιο συγκεκριμένα, μόλις άκουσε το μήνυμα, γύρισε και κοίταξε όλους τους συμπαίκτες του και είπε "Καλά ρε παιδιά, ποιός είναι αυτός εδώ;"

image1.jpg

Σήμερα, αποκάλυψε τα πάντα, λέγοντας: «Δεν είναι ανάμεσα στους φίλους μου που ζω κάθε μέρα αλλά, είναι ένας φίλος, που αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτός. Ο μόνος Ανδριανός που ξέρω εγώ, είναι αυτός που τρέχει το fan page μου, αλλά στη φωτογραφία δεν είναι αυτός. Είναι αυτός που έχει το fan page μου ο Ανδριανός, είναι μουσικός, τον έχω στείλει και στο The Voice.

Μακάρι να είναι αυτό το παιδί αλλιώς δε ξέρω ποιος είναι ρε παιδιά. Θεωρώ ότι αυτός είναι και εγώ δεν τον γνώρισα. Ζητάω συγγνώμη τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω από το πρόσωπο γιατί ήταν και λίγο σκοτεινή η φωτογραφία… Σκεφτόμουν από μέσα μου τι να πω, να ευχαριστήσω το παιδί που μου έστειλε;

Αλλά δεν τον ξέρω. Γυρίζω και κοιτάω τον Στάθη και τον Νίκο και ρωτάω ποιος είναι. Παρ’ όλα αυτά, Ανδριανέ μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έστειλες μήνυμα. Τα καλύτερα μου είπες. Μου έδωσες δύναμη και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved