Survivor All Star: To φλερτ του Τάκη, τα μαθήματα Βασάλου, η ένταση στους Μαχητές και ο υποψήφιος!
Media

Survivor All Star: To φλερτ του Τάκη, τα μαθήματα Βασάλου, η ένταση στους Μαχητές και ο υποψήφιος!

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (26-2) παρακολουθήσαμε έναν έντονο αγώνα, στον οποίο και νικητές στέφθηκαν οι Μαχητές και έτσι οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού έτοιμοι να ψηφίσουν έναν παίκτη τους για αποχώρηση. 

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι διαρκείς και σε κάθε νέο επεισόδιο του Survivor All Star, βλέπουμε να συμβαίνουν ολοένα και περισσότερα πράγματα, τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (26-2) παρακολουθήσαμε έναν έντονο αγώνα ασυλίας, στον οποίο και νικητές στέφθηκαν οι Μαχητές με τελικό σκορ 10-8. Τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές ρίχτηκαν στον αγώνα με πάθος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το τελικό σκορ κρίθηκε στην απόλυτη λεπτομέρεια. Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν εκείνος που σήκωσε το τοτέμ της ασυλίας, μιας και κατάφερε να φέρει και το τελικό πολυπόθητο 10, που χάρισε έπαθλο φαγητού και ασυλία στην ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο μετά την λήξη του αγώνα είδαμε και μια αμείωτη ένταση μεταξύ του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, του Ηλία Γκότση και του Ηλία Μπόγδανου, με τον πρώτο να κατηγορεί τους υπόλοιπους δυο ότι τους ζήτησε την βοήθειά τους και δεν του την έδωσαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο νέος παίκτης των Μαχητών ήταν έξαλλος και κατηγόρησε τους δυο συμπαίκτες του ότι στην ουσία τον σαμποτάρουν και δεν θέλουν να τον βοηθήσουν να πάρει νίκη.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο μετά το έπαθλο, το οποίο απόλαυσαν οι Μαχητές, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, το οποίο και ξεκίνησε με μερικές ατάκες του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος και δεν σταμάτησε στιγμή να φλερτάρει την Ελευθερία Ελευθερίου, κάτι που έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο συμβούλιο. Αναφέρθηκε φυσικά και η βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου στο "σχέδιο του Τάκη" για να κατακτήσει την καρδιά της τραγουδίστριας.

Εκεί παρακολουθήσαμε μια σειρά από επικές ατάκες, με αποκορύφωμα τον Τάκη να λέει στον Γιώργο Λιανό: "Ο Βασάλος δίνει τις καλύτερες συμβουλές και πιάνουν τόπο. Να σου δώσει και εσένα Γιώργο κάποια στιγμή αν θες", με τον παρουσιαστή να του τονίζει " Εγώ Τάκη έχω ήδη τέσσερα παιδιά. Αν ακούσω και τον Βασάλο, που θα φτάσω τελοσπάντων;"

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά την ένταση στους άνδρες των Μαχητών εκείνη συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Λιανό να ζητά την άποψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία και γνωρίζει πολύ καλά τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, μιας και είναι κολλητοί φίλοι στην έξω ζωή. Εκείνη είπε πώς ναι μεν πιστεύει τον φίλο της γιατί δεν της έχει πει ποτέ ψέμματα, ενώ από την άλλη πρότεινε ότι πρέπει όλοι τους να τα βρουν, για να μπορέσουν να συνεχίσουν αρμονικά.

Δείτε το βίντεο:

Ύστερα από την ψηφοφορία των Διασήμων, εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά, μιας και δεν έχει καταφέρει να φέρει κάποια νίκη μέχρι στιγμής, αν και βρίσκεται μόνο περίπου 10 μέρες στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved