Media

Survivor All Star- Ελευθερία Ελευθερίου: Λιποθύμησε μετά το τέλος του αγώνα- Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (26-2) η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αναμέτρησή της με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ένα απαιτητικό run, ζαλίστηκε και έχασε για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις της, με τους συμπαίκτες της να σπεύδουν να την βοηθήσουν. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον παίκτη να καταρρέει, μιας και οι κακουχίες είναι το πρώτο πράγμα που αντιμετωπίζει κάποιος στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Στο σημερινό επεισόδιο (26-2) παρακολουθήσαμε μια πολύ σκληρή αναμέτρηση μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με τις δυο γυναίκες να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κατακτήσουν τον τελικό στόχο. Μετά τη λήξη του πόντου, τον οποίο και κέρδισε η Μαριαλένα, η Ελευθερία έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε με τίποτα να συνέλθει, μιας και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

01df3c68-survivor1.jpg

Αμέσως λοιπόν ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσαν στα χέρια την συμπαίκτρια τους για να την οδηγήσουν στους γιατρούς, ενώ μετά από λίγα λεπτά, η Ελευθερία επέστρεψε στον πάγκο των Διασήμων, με την ίδια να νιώθει καλύτερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved