Γιάννης Λιαγκoύρης: Στο Voice ο νικητής του «Μπράβο παιδιά» της Κορομηλά - Δείτε πώς είναι σήμερα!
Media

Γιάννης Λιαγκoύρης: Στο Voice ο νικητής του «Μπράβο παιδιά» της Κορομηλά - Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πάμε Δανάη: Ο νικητής του «Μπράβο παιδιά», Γιάννης Λιαγκούρης, μίλησε στην εκπομπή του Mega για όλα.

Ο ίδιος θυμήθηκε στιγμές από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και αναφέρθηκε στο αν συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι.

Η συμμετοχή του στο «Μπράβο παιδιά».

«Όταν ήμουν 12 χρόνων, η μητέρα μου με δήλωσε στο «Μπράβο παιδιά» με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά από κοντά ήταν απίστευτη και πανέμορφη. Μας βοηθούσε σε ό,τι της λέγαμε. Ντρεπόμουν γιατί ήμουν 11 χρόνων και δεν είχα ξαναβγεί σε κοινό. Μόλις φτάσαμε στο πλατό, είχα τρομερό άγχος και έτρεμα. Όλα τα παιδιά έκαναν από 2-3 φορές πρόβα πριν βγουν στη σκηνή, ενώ εγώ έκανα μόνο μια», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Λιαγκούρης.

liaguris.PNG

Η νίκη και το έπαθλο

«Ανακοινώνει η Ρούλα Κορομηλά τα αποτελέσματα και λέει ότι είμαι πρώτος και με μεγάλη διαφορά ψήφων. Το έπαθλο της νίκης μου ήταν ένα ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι. Μέχρι να ανακοινωθεί το έπαθλό μου, περνούσαν στην οθόνη χορηγοί και φώναξα στην μητέρα μου: "Όλα αυτά έχω κερδίσει;". Την επόμενη μέρα στο σχολείο με σήκωσε ο διευθυντής και μου είπε συγχαρητήρια μπροστά σε όλα τα παιδιά».

Το μικρόβιο του τραγουδιστή

«Από όταν ήμουν μικρός, έλεγα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Τραγουδούσα όλη μέρα στο σπίτι. Μετά την συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι», είπε.

Η συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του The Voice

«Καιρό σκεφτόμουν να δηλώσω συμμετοχή σε ριάλιτι τραγουδιού και φέτος πήγα στο The Voice. Μετά την συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά με σταματούσαν όλοι στον δρόμο. Πρόσφατα με σταμάτησαν και μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον που είναι στο The Voice. Ακούω μόνο λαϊκά τραγούδια», είπε κλείνοντας.

Δείτε πώς είναι σήμερα στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved