Media

«Παγωμένοι» Χατζίδου- Παύλου στην έναρξη της εκπομπής τους: «Ανείπωτη τραγωδία, δύσκολη μέρα σήμερα»

Gossip-tv Team

Μια μαύρη ημέρα ξημέρωσε σήμερα (1-3) μιας και τα ξημερώματα συνέβη ένα δραματικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο και μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 38 ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες είναι πολύ περισσότεροι και νοσηλεύονται.

Από πολύ νωρίς το πρωί, όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, αφήνοντας τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό, ενώ πολλοί σωπαίνουν, μιας και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Κατά την έναρξη της εκπομπής τους, "Breakfast @Star" η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εμφανίστηκαν με πρόσπα σκυθρωπά και μίλησαν για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ τόνισαν πώς η εκπομπή σήμερα δεν θα ακολουθήσει την κανονική ροή της, αλλά θα προσαρμοστεί στην θλιβερή επικαιρότητα και τις εξελίξεις, μιας και οι ομάδες διάσωσης έχουν διαρκώς νεότερα σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων, αλλά και των τραυματιών.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-132023-114241-pm.bmp.jpg

«Είναι μία δύσκολη ημέρα σήμερα, μπήκε πάρα πολύ δύσκολα ο μήνας. Όλοι είδαμε τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα, εκεί στα Τέμπη, ενός εμπορικού και ενός επιβατικού. Δυστυχώς έχουμε νεκρούς, πολλούς τραυματίες. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής είπε ότι είναι 32 οι νεκροί και 85 οι τραυματίες», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου, ενώ μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί στους 38.

«Υπάρχουν και αγνοούμενοι, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ακόμα ανθρώπους. Εμείς να πούμε ότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, όμως σήμερα δεν προέχει η ψυχαγωγία. Προέχει η ενημέρωση η δική μας και η δική σας φυσικά, γι’ αυτό και θα παραδώσουμε τη σκυτάλη νωρίτερα σήμερα γύρω στις 9:30. Να δούμε τι έχει γίνει και να αποδοθούν επιτέλους και οι ευθύνες για όλο αυτό που έχει γίνει», σημείωσε από τη δική του πλευρά ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι παρουσιαστές συνδέθηκαν στη συνέχεια και με την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μετέφερε και τα νεότερα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Δείτε στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved