Survivor All Star: Τα πυρά του Στάθη στον Χανταμπάκη: «Φοράει μάσκα» - Αντέδρασε ο παίκτης
Media

Survivor All Star: Τα πυρά του Στάθη στον Χανταμπάκη: «Φοράει μάσκα» - Αντέδρασε ο παίκτης

Η τελευταία ψηφοφορία έφερε μεγάλη ένταση στην κόκκινη ομάδα με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον για διπροσωπία.

Πιο συγκεκριμένα ο Στάθης Σχίζας είπε για τον Στέλιο Χανταμπάκη πως:

survivor-(7).jpg

«Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω.

1677878115113-242598195-survivor-(4).jpg

Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor toy 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο».

Οι απόψεις του αυτές μεταφέρθηκαν και στην παραλία πριν το αγώνισμα με τον Στέλιο να του δίνει την απάντησή του.

1677878203403-947747157-survivor-(1).jpg

«Ο Στάθης με αποκάλεσε τώρα διπρόσωπο και έφυγε. Επίσης είπε ο Νίκος ότι εγώ είπα στον Μάριο μετά το συμβούλιο ότι γίναμε μάγκες ενώ ο Μάριος μόνο μίλησε και είπε ”μας είπαν τι να ψηφίσουμε, δεν ψηφίσανε αυτό που είπανε για να γίνουν μάγκες αυτοί”. Εγώ δεν μίλησα καθόλου. Ό,τι λέω είναι αυτά που ξέρω. Δεν έκρινα κανέναν για το τι ψήφισε. Δεν με νοιάζει όποιος κι αν φύγει. Κανείς δεν είναι φίλος μου από εδώ. Έξω μπορεί να γίνουν.
Όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει ό,τι θέλει εναντίον μου. Και για το 2017, το 2013, το 2023. Ό,τι θέλει. Δεν απαντάω σε κανέναν και όποιος θέλει ας πει ό,τι θέλει για εμένα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved