Survivor All Star: Το Twitter «δίκασε» την Ελευθερίου για το μπάχαλο που δημιούργησε: «Μεγάλο φίδι»
Media

Survivor All Star: Το Twitter «δίκασε» την Ελευθερίου για το μπάχαλο που δημιούργησε: «Μεγάλο φίδι»

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε αμέτρητες φορές, μετά τα όσα έγιναν και τα πυρά που δέχτηκε από τον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο Μαρτίκα

Xαμός στο σημερινό επεισόδιο με την Ελευθερία Ελευθερίου να μην μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τον θυμό της προς τα μέλη της ομάδας της.

"Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη. δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να βγαίνω εκτός εαυτού. Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να είναι έτσι. Έχω έρθει στο παιχνίδι και δεν μπορώ να το απολαύσω σε καμία περίπτωση. Δεν έχω την όρεξη να μπω και να παίξω στα παιχνίδι ενώ θέλω τόσο πολύ να το ζήσω. Θέλω τόσο πολύ να ξυπνάω και να είμαι ήρεμη. Φταίω γιατί έκανα κάτι καλοπροαίρετο για να είναι καλά η ψυχολογία του Στάθη. Φταίω, φταίω, φταίω! Όλη την ώρα φταίω" είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

image-2023-03-05T214741.242.jpg

Στη συνέχεια και λίγο πριν από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η Ελευθερία ξέσπασε μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους Μαχητές, κατηγορώντας τον Στάθη ότι λέει πράγματα πίσω από την πλάτη της, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψε μετά από την απαίτηση του Γιώργου Λιανού.

Το Twitter την καταδίκασε στα σχόλια για το φέρσιμό της, ενώ οι περισσότεροι την αποκάλεσαν ανακατώστρα με όλον αυτόν τον χαμό που έχει καταφέρει να δημιουργήσει στην Κόκκινη ομάδα.

Δείτε τα Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved