Media

Survivor All Star: Απίστευτο σκηνικό με Ελευθερίου, Μαρτίκα, Σχίζα: Νέες κατηγορίες και βρισιές!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ένας τεράστιος χαμός εκτυλίχθηκε μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους Μαχητές μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Στάθη Σχίζα και του Σπύρου Μαρτίκα

"Φταίω γιατί έκανα κάτι καλοπροαίρετο για να είναι καλά η ψυχολογία του Στάθη. Φταίω, φταίω, φταίω! Όλη την ώρα φταίω" είχε αναφέρει στις τελευταίες της δηλώσεις η Ελευθερία Ελευθερίου, απογοητευμένη με το γεγονός ότι όλοι τα έχουν βάλει μαζί της.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί και έχει κατηγορηθεί για ακόμα μια φορά από όλους.

image-2023-03-05T214806.458.jpg

«Γιώργο θέλω να μιλήσω! Όλη την ώρα βάλλομαι και δεν μιλάω. Έλεος, προς Θεού, δηλαδή. Δεν ήρθα σε καμία περίπτωση να κάνω τίποτα κακοπροαίρετο και το έχει δείξει. Επί τρεις μέρες όμως δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μου ζητήσει συγγνώμη, να μου λένε ότι τρέχω στη ζούγκλα και… με τον Μάριο. Θέλω αυτή τη στιγμή δημόσια να πω και μπροστά στην οικογένεια μου συγγνώμη για αυτά τα οποία ακούγονται. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο εδώ μέσα, σέβομαι τις οικογένειες τους και θέλω να υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός απέναντι στο πρόσωπο μου και τους ανθρώπους μου που είναι έξω» είπε αρχικά η παίκτρια των Κόκκινων, με τον Στάθη Σχίζα να της τονίζει το ότι δεν θέλει να αναφερθεί κάτι άλλο για την προσωπική του ζωή.

image-2023-03-05T214753.955.jpg

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα ότι πήγε και της είπε τα πάντα για την προσωπική ζωή του Στάθη, με τον ίδιο και πάλι να νιώθει άβολα. Ο Σπύρος ξέσπασε εναντίον την και ξεκίνησε να την φωνάζει ότι δεν της αξίζει να είναι εκεί μαζί τους, με την Ελευθερία να αποχωρεί από το αγώνισμα, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε καθ' υπόδειξη του Γιώργου Λιανού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved