Τάσος Λέκκας: «Ο Τάσος θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο του»
Media

Τάσος Λέκκας: «Ο Τάσος θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο του»

Ο πρωτοεμφανιζόμενος τηλεοπτικά Tάσος Λέκκας που υποδύεται τον στην Τάσο δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον ALPHA, με την ερμηνεία του έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τις εξελίξεις

1678093830432-192083630-lekkas-(1).jpg

Την εγκρίνει τη Νίτσα για τον Γιώργη ο Τάσος;

«Πριν τη γνωρίσει δεν την ενέκρινε γιατί ήταν μπουζουξού. Σκεπτόταν και δρούσε σε σχέση με τα κοινωνικά πρότυπα της εποχής και το φαίνεσθαι. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Αγαπάει τον Γιώργη και του λέει να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να είναι ευτυχισμένος».

Η απόδραση στην Αυστραλία ως σκέψη δεν ευδοκίμησε. Τώρα τι;

«Ο Τάσος θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο του, να καταλάβει γιατί του συνέβη αυτό και να κάνει κάτι σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Αποδέχεται το λάθος του με τη Μαρία και δεν δικαιολογεί τον εαυτό του με κανέναν τρόπο γιατί την εξέθεσε».

lekkas-(6).jpg

Με τη Μαρία υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσή;

«Πολύ δύσκολα. Τη σέβεται, είναι καλό κορίτσι, ξέρει ότι ο τρόπος που της φέρθηκε είναι απαράδεκτος, αλλά δεν την αγάπησε ποτέ».

Θα βρει ένα κορίτσι να τον συγκινήσει;

«Η Νίτσα τον ταρακούνησε. Τώρα από εκεί και πέρα σε σχέση με τα ερωτικά του δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να του συμβεί».

lekkas-(5).jpg

Εκτός από την τηλεοπτική νύχτα όμως και στο θέατρο, είστε στην παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» του Ακη Δήμου που θα πάει Θεσσαλονίκη και θα επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα.

«Είναι ένα σύγχρονο έργο σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου, που πραγματεύεται και με ρεαλισμό αλλά και με έναν ιδιαίτερο και αλληγορικό τρόπο την έννοια της κακοποίησης σε όλα τα επίπεδα μιας σχέσης και σε όλες της τις εκφάνσεις. Το έργο διαδραματίζεται σε ένα τσίρκο. Οι τέσσερις βασικοί καλλιτέχνες του ετοιμάζονται για την τελευταία τους παράσταση. Λίγο πριν την έναρξη εισβάλλει ένα ζευγάρι. Η ένταση μεταξύ του είναι εμφανής, όπως και το γεγονός ότι ο άντρας κακοποιεί τη γυναίκα. 0 Μάγος του τσίρκου παρακολουθεί το ζευγάρι και ακούει αυτά που λένε μεταξύ τους. Τους διακόπτει και προτού προλάβουν να το καταλάβουν, τους μυεί στη “μαγεία" του τσίρκου, σ’ έναν κόσμο απόλυτης ελευθερίας με βαθιά πίστη στα δικό του ιδεώδη», λέει στο TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved