Survivor All Star: Τα νεύρα του Παναγιώτη, η «απολογία» Γκότση, το σχέδιο του Μάριου και ο υποψήφιος
Media

Survivor All Star: Τα νεύρα του Παναγιώτη, η «απολογία» Γκότση, το σχέδιο του Μάριου και ο υποψήφιος

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) χαμός πραγματοποιήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να είναι οι πρωταγωνινστές αυτήν την φορά. 

Οι τελευταίες εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο είναι γεμάτες με ένταση, με τους παίκτες να μην μπορούν εύκολα να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και τον θυμό τους, αλλά και τις παρεξηγήσεις να πρωταγωνιστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (7-3) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, με τους Κόκκινους, μετά από πολύ καιρό, να καταφέρνουν να κερδίσουν μια νίκη. Αυτή η εξέλιξη έκανε έξαλλους τους Μαχητές, που το τελευταίο διάστημα περνούσαν ημέρες αφθονίας, ενώ παράλληλα ένας αδιανότητος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Με το που ξεκίνησε το συμβούλιο, άρχισε και μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ Μαχητών και Διασήμων, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί άμεσα τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ότι επέλεξε να μην μπει να παίξει στο σημερινό αγώνα γιατί πίστευε ότι δεν θα έφερνε νίκη, ενώ παράλληλα προσπάθησε να το καλύψει με υποτιθέμενους λόγους υγείας.

Δείτε τα βίντεο:

Μέσα σε όλη αυτήν την ένταση που εκτυλισσόταν, η Εύη Σαλταφερίδου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και αποχώρησε προσωρινά από το συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποιος και εξήγησε την άποψή του για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα και δεν δίστασε να πει την δική του αλήθεια και να κατηγορήσει την ομάδα του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, φωτογράφισε σε όλα τον Ηλία Γκότση, με τον οποίο και έπαιξαν σε ένα run μαζί και εκείνος φέρθηκε εντελώς αδιανόητα απέναντί του. Ο Παναγιώτης πιστεύει πώς ο Ηλίας θέλει να τον κάνει να χάνει αγώνες, για να ανεβάσει τα προσωπικά του στατιστικά...

Δείτε τα βίντεο:

Ο Ηλίας, στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει για όλα όσα τον κατηγορούν και είπε πώς τα πράγματα δεν είναι σε καμία περίπτωση έτσι όπως τα μεταφέρει ο Παναγιώτης. Κάπου εκεί μίλησε και ο Σπύρος Μαρτίκας, που φυσικά υποστήριξε τον Παναγιώτη, λέγοντας πώς ο Ηλίας δεν τον στήριξε και τον είχε αφήσει να παλεύει μόνος του.

Δείτε τα βίντεο:

Τέλος, τη γνώμη του είπε και ο Ηλίας Μπόγδανος, που κάνει κολλητή παρέα με τον Ηλία Γκότση και μάλιστα είπε στον συμπαίκτη του: "Μιλάς τόση ώρα ασταμάτητα. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει. Ορίεσαι. Μου έχεις σπάσει τα νεύρα όλη αυτήν την ώρα"

Δείτε το βίντεο:

Μετά από όλα όσα συνέβησαν ακολούθησε η ψηφοφορία των Μαχητών, οι οποίοι και κατέληξαν στον Γιώργο Ασημακόπουλο για υποψήφιο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved