Παγιδευμένοι - Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει: «Στο εξής η ιστορία θα πάρει άλλη τροπή»
Media

Παγιδευμένοι - Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει: «Στο εξής η ιστορία θα πάρει άλλη τροπή»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα μιλάει για όλες τις εξελίξεις σε συνάρτηση με τον ρόλο της στη σειρά Παγιδευμένοι αλλά και για το αν η σειρά θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά για τον ρόλο της στην αγαπημένη αστυνομική δραματική σειρά Παγιδευμένοι μιλάει η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα. Αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το αν η Υβόννη θα απομακρυνθεί από τον Αλέκο, τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

O πόνος που έχει νιώσει η Υβόννη για τον χαμό του γιου της την κάνει να δει το πραγματικό πρόσωπο του άνδρα της. Θα σπάσει μια για πάντα τα δεσμά της;

«Νομίζω ότι η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει πριν ακόμη χάσει τον Άγγελο. Στην πορεία σαφέστατα θα απομακρυνθεί αφού πλέον δεν αντέχει τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Όμως ακόμη και τότε, και μετά από όλα αυτό που έχει περάσει, υπάρχουν στιγμές που κουβαλάει τον φόβο απέναντι του. Ξέρετε, ο φόβος είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα. Δεν σε αφήνει να προχωρήσει. Για την ακρίβεια δεν σε αφήνει να κάνεις βήμα».

pagideymenoi-leventogiannis.jpg

Η Υβόννη έβαλε τον Αλέκο στη φυλακή συνεργαζόμενη με την Άννα. Έδωσε στον Σταύρο ψευδή κατάθεση.

«Ήταν ένα λιθαράκι προς την ελευθερία της, η οποία ωστόσο είναι προσωρινή αφού αποφυλακίζεται. Ο Αλέκος είναι ξεκάθαρο πλέον πόσο εκδικητικός άνθρωπος είναι. Από την άλλη, η Υβόννη δύσκολα ψεύδεται. Είναι αυτό που λέμε "πες την αλήθεια γιατί είναι πιο εύκολο να τη θυμάσαι", θα πει λοιπόν την αλήθεια γιατί δεν νιώθει καλά διαφορετικά. Και είναι πολύ ωραίο αυτό γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό, ειδικά στην εποχή μας. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και είναι εύκολο να κάνεις αποκαλύψεις και να βγάλεις τα πάντα στη φόρα. Νομίζω ότι η εποχή μας έχει περισσότερη διαφάνεια κι έχει τα μέσα για να την υποστηρίξει».

Η Υβόννη όμως είχε μια δεύτερη ζωή με τον Στέλιο, ο οποίος από πλεκτάνη του Αλέκου μπήκε κι εκείνος φυλακή, θα ελευθερωθεί;

«Ναι, θα βγει από τη φυλακή».

pagideymenoi.jpg

Θα ζήσουν μαζί;

«Δεν το γνωρίζω. Ο Στέλιος πάντως ήταν ένας άνθρωπος που η Υβόννη μπορούσε να ακουμπήσει και στον οποίο βρήκε την αγκαλιά που έψαχνε γιατί αυτό που ζούσε στο σπίτι ήταν δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Όπως βλέπετε δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει μυστικά».

Γιατί η Υβόννη είχε κόντρα με την αδελφή της την Κλειώ;

«Η Κλειώ δεν συμβιβάζεται στη ζωή της με τα όσα συμβαίνουν. Προφανώς είχε γίνει κάτι που τις έχει πληγώσει σε σχέση με τον Αλέκο, ένα περιστατικό που τις οδήγησε στη ρήξη».

paulos-orkopoulos-pagideymenoi.jpg

Η Κλειώ ήταν ερωτευμένη με τον Αλέκο;

«Είχε ειπωθεί κάποια στιγμή. Η Κλειώ ήταν ερωτευμένη. Για τον Αλέκο όμως αυτή ήταν μια από τις πλεκτάνες του».

Η Κλειώ καταφέρνει με τη βοήθεια του Γεράσιμου και φεύγει στα Γιάννενα. θα επιστρέφει;

«Νομίζω πως όχι, τουλάχιστον σύντομα».

men-screenshot-pagideymenoi.jpg

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι ο εντολέας του θανάτου του Αγγέλου ήταν ο ίδιος.

«Αυτή ήταν μια τρομερή εξέλιξη καθώς όλοι αναζητούσαν αυτόν που έδωσε την εντολή δολοφονίας σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Ήταν κάτι που κανείς δεν φανταζόταν. Στο εξής η ιστορία θα πάρει άλλη τροπή».

Η σειρά θα πάει και του χρόνου;

«Ακόμη δεν έχουμε απάντηση, αλλά υπάρχει η επιθυμία».

Πηγή: TV-24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved