Μαζί στην Έρημη χώρα της ΕΡΤ Ελισάβετ Μουτάφη - Γιώργος Καραμίχος
Media

Μαζί στην Έρημη χώρα της ΕΡΤ Ελισάβετ Μουτάφη - Γιώργος Καραμίχος

Πρόκειται για μια σύγχρονη ιστορία που έχει στο επίκεντρο ένα ζευγάρι, το οποίο θα ενσαρκώσουν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Γιώργος Καραμίχoς.

Μια νέα μίνι σειρά, η Έρημη Χώρα, με την υπογραφή του Γιώργου Γκικαπέππα θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από την ΕΡΤ.

Μετά την επιτυχία της σειράς «Το βραχιόλι της φωτιάς», που δικαιολογημένα απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και σχόλια, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης ενέκρινε τη σειρά «Έρημη χώρα», την οποία ετοιμάζει ο σημαντικός σκηνοθέτης, υπογράφοντας μάλιστα και το σενάριο.

mouta.jpg

Πρόκειται για μια σύγχρονη ιστορία που έχει στο επίκεντρο ένα ζευγάρι, το οποίο θα ενσαρκώσουν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Γιώργος Καραμίχoς, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο καστ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η 8 επεισοδίων σειρά «Έρημη χώρα» θα είναι σε παραγωγή του ERTFLIX, με σκοπό να προβληθεί πρώτα από τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και στη συνέχεια να βγει στον αέρα της ΕΡΤ1.

karamixos-(4).jpg

Τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς προγραμματίζεται να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα, ώστε η «Έρημη χώρα» να είναι στο περιβάλλον του ERTFLIX τον Οκτώβριο και οι τηλεθεατές να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και να την απολαύσουν!

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved