«Κλάμα» με τον Κουτσόπουλο! Η ατάκα για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου & η φιλία της μαμάς του με τον Μάλαμα
Media

«Κλάμα» με τον Κουτσόπουλο! Η ατάκα για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου & η φιλία της μαμάς του με τον Μάλαμα

MasterChef: Μάθημα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είχαν σήμερα (2-04) οι επίδοξοι μάγειρες και η τροπή που πήρε ήταν για γέλια, δεν έλειψαν όμως και οι εξομολογήσεις.

Μια ερώτηση για το πώς είναι η καθημερινότητα του σεφ, έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να περάσει σε αποκαλύψεις για τον γιο του.

unknown_324459503_911307119886207_4474898596171413117_n.jpg

«Σεφ, εσείς πώς περνάτε με το καινούργιο μέλος στην οικογένεια;», ήταν η ερώτηση για να απαντήσει: «Εγώ περνάω εξαιρετικά. Ο μικρός είναι φοβερός». «Σας μοιάζει;», τον ρώτησε ο Γιώργος Πορφύρης. «Δεν θέλουμε να μας μοιάσει. Έχεις δει τη μαμά του; (Χρύσα Μιχαλοπούλου). Στη μαμά του να μοιάσει», απάντησε με το σχόλιο του Γιώργου Πορφύρη σε αυτό, να τον κάνει να πιάσει το μαχαίρι.

koutsopoulos-(2).jpg

«Είμαστε φίλοι στο Facebook», ήταν το σχόλιο του παίκτη. «Αν είσαι φίλος στο Facebook όπως νόμιζε η μητέρα μου κάποια στιγμή με τον Σωκράτη Μάλαμα… Της είπα θα πάω σε μία συναυλία του Σωκράτη και μου είπε “είμαστε φίλοι με τον Σωκράτη”. Και της λέω “τι εννοείς;” και μου λέει “βέβαια, είμαστε φίλοι στο Facebook”. Η κυρία Μαρία μέχρι να καταλάβει το περιβάλλον νόμιζε ότι είναι φίλη με τον Σωκράτη Μάλαμα», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved