Media

Ανίτα Μπραντ: Έκρυβε την εγκυμοσύνη της και τώρα που γέννησε ανέβασε βίντεο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Gossip-tv Team

Η Ανίτα Μπραντ εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει ξανά τη μητρότητα, έχοντας ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της Χάρη Χριστόπουλο

Η όμορφη make up artist προ ημερών έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες μιας και η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή.

Η Ανίτα Μπραντ έχει αφοσιωθεί πλέον στη φροντίδα του νεογέννητου, έχοντας πάντα στην αγκαλιά της και τον μεγαλύτερο γιο της που ως μεγάλος Αδελφός τη βοηθάει, όσο μπορεί στην καθημερινότητα.

anita-xaris-(1).jpg
6983388

Όσο καιρό βίωνε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο στη ζωή της, η γνωστή Make up artist απολάμβανε τις στιγμές της στο σπίτι και μάλιστα σήμερα ανέβασε και ένα υπέροχο βίντεο, λίγες μόλις εβδομάδες πριν γεννήσει, χορεύοντας!

Η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν την βόλευε και πολύ, όμως ως... δεινή χορεύτρια, τα κατάφερε μια χαρά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η ίδια απεικονίζεται πολύ χαρούμενη, και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, να χορεύει στο σαλόνι το οποίο έχει γίνει παιδότοπος με διάσκορπα τα παιχνίδια του μεγάλου της γιου παντού.

anita-xaris-(4).jpg
7150346

Αρκετά... φουσκωμένη και μετρώντας αντίστροφα τον χρόνο για να κρατήσει το δεύτερο μωράκι της αγκαλιά, η Ανίτα Μπραντ προφανώς και απόλαυσε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας.

Αξίζει να δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved