Master Chef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση - «Εκτεθήκαμε…»
Media

Master Chef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση - «Εκτεθήκαμε…»

Master Chef: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR στις 8/4.

Ο ίδιος κλήθηκε να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους σε μία δύσκολη δοκιμασία λίγο πριν δει οριστικά την έξοδο. Όλα ξεκίνησαν από το τεστ γευσιγνωσίας που είχαν να περάσουν. Οι 3 που δεν κατάφεραν να καταλάβουν τι πιάτο δοκίμασαν έπρεπε να αναμετρηθούν.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά κατά τη διάρκεια δοκιμασίας σε σημείο που λιποθύμησε μπροστά στους συμπαίκτες του. Ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει τη δυσκολία αλλά στην τελευταία δοκιμασία δεν τα μπόρεσε να ξεχωρίσει μιας και ο τραυματισμός του τον εμπόδισε να κάνει το καλύτερο δυνατό.

giannopoulos_copy_1.jpg

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε την πρώτη του ανάρτηση και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν ξανά! «ΕΚΤΕΘΗΚΑΜΕ και φέτος …. Σε έναν ωραίο κύκλο του MC.7 είμαι happy που γνώρισα τα αλάνια στο διαγωνισμό..!!! Ευχαριστώ όλους εσάς για την υποστήριξη και την αγάπη... Να κάνετε αυτό που αγαπάτε στην ζωή σας…Peace»

Οι εικόνες που μοιράστηκε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος:

Ο Γρηγόρης είναι 26 ετών και κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια και τρία μικρότερα. Είναι ο μεσαίος αδερφός της οικογένεια και όπως έχει πει είναι ο πιο αντιδραστικός και εναλλακτικός.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved