Media

Τραϊάνα Ανανία: Ήταν ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή και δεν μαθεύτηκε ποτέ

Gossip-tv Team

H Τραϊάνα Ανανία η οποία υποδύεται την Ντέπυ στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, After Dark και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε σχέση με γνωστό τραγουδιστή και δεν μαθεύτηκε ποτέ!

Αρχικά ανέφερε: «στο παρελθόν εργαζόμουν σαν χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά και, όταν έβγαινα για να χορέψω, φορούσα πάντα κάτι σαν μπουρνουζάκι ή κάπα ή κάτι τέτοιο. Οπότε περνούσα μέσα από τον κόσμο με αυτό και, όταν ανέβαινα στη σκηνή, το άφηνα δίπλα, χόρευα και όταν κατέβαινα το ξανάβαζα. Μια φορά, λοιπόν, κατέβηκα από τη σκηνή και μου το είχαν κλέψει».

Και πρόσθεσε: «Μετά πήγα με το βρακί πίσω και πέρασα μέσα από τον κόσμο… με το βρακί και το σουτιέν! Ήταν πολύ άβολο και πολύ κακό! Αυτός που το έκανε να κάει στην κόλαση».

1681112709924-347938303-anania.webp

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία που έχω κάνει και δεν θα ξαναπήγαινα περιοδεία. Μία περιοδεία έχω πάει και μπορείται να την βρείτε στο google ποια είναι. Ήταν πολύ κακό και πατριαρχικό και ανδροκρατούμενο το όλο κλίμα και κακή ποιότητα».

Στη συνέχεια, πήγε στο Εξομολογητήριο του After Dark για να απαντήσει σε όλες τις δύσκολες και «πιπεράτες» ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Με ποιον δεν θα άντεχε λεπτό να κλειστεί σε ένα ασανσέρ;

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς είχε σχέση με γνωστό τραγουδιστή για την οποία δεν έχει μαθευτεί ποτέ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved