Σασμός:Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει- Οι περιλήψεις της εβδομάδας
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός:Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει- Οι περιλήψεις της εβδομάδας

Σασμός: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων. Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα. 

Η δολοφονία της Εύας στη φυλακή ανοίγει νέο γύρο ανακρίσεων και ο Μαθιός μπαίνει στο στόχαστρο του εισαγγελέα. Παράλληλα, η Καλλιόπη αναρωτιέται-ποιος έδωσε το χρηματικό ποσό εκ μέρους της στην οικογένεια του νεκρού εργάτη, ενώ παράλληλα η οργή της Μαρίνας για τον Μαθιό ξεχειλίζει.

Σασμός spoiler – Σπύρος Σαραφιανός: «Η Στέλλα με τον Χρήστο θα παντρευτούν, θα γίνουν 2 - 3 γάμοι»

sasmos.jpg

Η Εύα, όσο βρίσκεται στη φυλακή, δέχεται δολοφονική επίθεση και πέφτει νεκρή, καθώς, όπως αποδεικνύεται, κάποιος κατάφερε να τη δηλητηριάσει. Η είδηση του θανάτου της γίνεται γνωστή και διαδίδεται σιγά σιγά στο χωριό, δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Όσο όλοι αναρωτιούνται πώς προκλήθηκε ο θάνατος της κοπέλας αλλά και ποιος ήταν αυτός που κατάφερε να τη σκοτώσει, ένας άνθρωπος μάλλον έχει την απάντηση. Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ έχει ακόμη μία συνάντηση με τη Σάντρα με σκοπό να καταλάβει τις προθέσεις της απέναντι στον Αστέρη αλλά και αν κάνει λάθος για όσα σκέφτεται για εκείνη. Ωστόσο, η συνάντησή τους δεν εξελίσσεται όπως περίμενε η Αργυρώ και αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα, τα οποία αποκαλύπτει σε ένα μόνο άτομο, καθώς αντιλαμβάνεται πως η Σάντρα δεν θα σταματήσει να πολιορκεί τον Αστέρη.

sasmos-o-eisangeleas-kseskepazei-tous-pantes_1701941949.jpg

Σασμός: Η τρυφερή φωτό Βασιλικής-Παπά Μιχάλη: «Μου φέρεται σαν να είμαι πραγματικά έγκυος»

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος κάνει έκπληξη στη Στέλλα, αλλά της λέει κάτι που την προβληματίζει πολύ. Από την άλλη, η Καλλιόπη καταφέρνει να βρει τον Ρούσσο και να τον ευχαριστήσει για τα λεφτά που τους έστειλε προκειμένου να αποζημιώσουντην οικογένεια του εργάτη που έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη η βόμβα στο αυτοκίνητο του Μαθιού. Η απάντησή του, όμως, είναι κάπως διαφορετική από αυτήν που περίμενε. Κι ενώ ο Μαθιός μιλάει με τπ γιαγιά και το μεγάλο μυστικό του, κάποιος που δεν θα έπρεπε τους ακούει. Η Μαρίνα με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Ο Μαθιός κινδυνεύει από τη Μαρίνα

Ο θάνατος της Εύας, εκτός από μεγάλα ερωτηματικά που αφορούν το ποιος τη δολοφόνησε, φέρνει και μεγάλη αναταραχή στο χωριό, καθώς προκύπτει και θέμα για το πού θα ταφεί. Ο Παντελής έχει αντίρρηση να τη θάψουν στα χώματά τους, αλλά δεν
υπάρχει άλλη λύση. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος υποψιάζεται ότι τα λεφτά για τον θάνατο του Σπόρου, του εργάτη, τα έδωσε η Εύα πριν πεθάνει εκ μέρους των Σταματάκηδων, καθώς αισθανόταν ενοχές που εξαιτίας της σκοτώθηκε ένας αθώος άνθρωπος, αφού στόχος της ήταν ο Μαθιός. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιώργος και η Θοδώρα δείχνουν να έχουν αφήσει στο παρελθόν όσα τους χώριζαν και τους πλήγωσαν, ενώ και η σχέση Χρήστου και Στέλλας φαίνεται να ωριμάζει και είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Την ίδια στιγμή, η Ντίνα τα ξαναβρίσκει με τον Βαγγέλη, αν και ακόμη έχει κάποιες αμφιβολίες για εκείνον.

Σασμός: Κατέρρευσε η Βασιλική - Η κραυγή που «πόνεσε» το Twitter

SASMOS-M.Prwtopappa.jpg

Παράλληλα, η Μαρίνα, μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφάνή, απασφαλίζει και είναι έτοιμη να τον καταδώσει στην Αστυνομία, ενώ η σχέση της με την οικογένειά της φτάνει σε ρήξη. Δεν μπορεί να συγχωρέσει στη γιαγιά και την Αργυρώ πως ενώ γνώριζαν τον ένοχο δεν μιλούσαν και τον προστάτευαν.

Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει

Έξαλλη η Αργυρώ στον Σασμό - «Τέτοια ώρα σου στέλνει μήνυμα ενώ έχεις γυναίκα και παιδί;»

Η Καλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου ότι δεν έδωσε αυτός τα
χρήματα στην οικογένεια του νεκρού εργάτη και προσπαθεί να καταλάβει ποιος έδωσε τελικά το χρηματικό ποσό. Παράλληλα, ο θάνατος της Εύας έχει συγκλονίσει τους πάντες στην Άνω Ποριά.

sasmos-14.jpg

Σασμός

Ο Χρήστος ανακρίνει τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την εικόνα γύρω από τον Μαθιό και τις σχέσεις του με την οικογένεια Φαρμάκη προκειμένου να διευκρινίσει αν είχε κίνητρο να τη σκοτώσει εκείνος. Tny ίδια στιγμή, η Στέλλα παραδέχεται στον πατέρα της τα αισθήματά της για τον Χρήστο αλλά και τους ενδοιασμούς της για τη σχέση τους. Αργότερα, ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδεςγια την απόφαση του εισαγγελέα να σκαλίσει ακόμη περισσότερο τις υποθέσεις του παρελθόντος και η Καλλιόπη φοβάται πως θα φτάσει στα ίχνη του Μαθιού.

FF.jpeg

Σασμός

Κι ενώ η Αργυρώ ανακοινώνει στον Αστέρη ότι δεν επιθυμεί να αναπτύξει κάποια σχέση με τη Σάντρα, η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τημεγάλη αλήθεια που ανακάλυψε. Η οργή της, όμως, είναι μεγάλη και έτοιμη να παρασύρει όποιον ευθύνεται για όσα οδήγησαν τον Πετρή της στον θάνατο. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει, φέρνοντας τη σχέση της Μαρίνας με τη γιαγιά Ειρήνη σε σημείο που μοιάζει να μην έχει επιστροφή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved