Παγιδευμένοι – Ταμίλα Κουλίεβα: «Η Υβόννη και ο Αλέκος θα οδηγηθούν στον χωρισμό»
Media

Παγιδευμένοι – Ταμίλα Κουλίεβα: «Η Υβόννη και ο Αλέκος θα οδηγηθούν στον χωρισμό»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φέτος υποδύεται την Υβόννη Χατζή στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα μιλάει για τις εξελίξεις στη ζωή της ηρωίδας αλλά δίνει και... spoiler!

Φέτος πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Τι απολαμβάνετε σε αυτή τη συνεργασία;

Πάνω απ' όλα, απολαμβάνω την ίδια τη δουλειά, τη συνεργασία μου με την παραγωγή, το κανάλι, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί πραγματικά είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί όλοι.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν διαβάσατε το σενάριο;

Μου έκανε εντύπωση πόσο συμπυκνωμένο είναι το κείμενο και το ότι αφήνει χώρο στους θεατές να φανταστούν ή να υποθέσουν πράγματα τα οποία θα συμβούν στην πορεία. Δεν είναι πολύ επεξηγηματικό το κείμενο, ειδικά οι δικές μου σκηνές δεν είναι καθόλου διεκπεραιωτικές. Όλες έχουν να πουν κάτι, έχουν ένταση και ενδιαφέρον υποκριτικά.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς;

Πραγματικά, στην πορεία γίνονται γεγονότα τα οποία δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ σαν ρόλος αλλά ούτε και ως ηθοποιός. Έρχονται πολλά απρόσμενα, όπως ήταν και η παράνομη σχέση της Υβόννης. Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, ήταν αδύνατον να ξέρω τι γίνεται στο 30ό επεισόδιο! Μάλιστα, έκανα χιούμορ ότι τώρα που ξέρω για την παράνομη σχέση πρέπει να ξαναγυρίσουμε τα επεισόδια από την αρχή, γιατί θα έπαιζα διαφορετικό. (Γελάει.) Οι σεναριογράφοι είναι εντυπωσιακά εφευρετικοί.

Η Υβόννη έχει τα δικά της μυστικά, θα δούμε εκπλήξεις από εκείνη;

Βεβαίως θα υπάρξουν εκπλήξεις, γιατί η καλή δραματουργία στηρίζεται σε αυτές πάντα. Πρέπει να κρατάς το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Αν ήταν κάτι αδιάφορο, κανένας δεν θα το παρακολουθούσε.

Έχετε βάλει δικά σας στοιχεία στον ρόλο σας;

Ένας ηθοποιός πάντα δημιουργεί τους ρόλους δανείζοντας τους τα δικά του μέσα, όπως συναισθήματα, φωνή, εμφάνιση. Από ’κεί και πέρα, προσπαθώ να δουλεύω με έναν τρόπο που μου επιτρέπει να συμπάσχω με τους ήρωες που υποδύομαι. Οι καταστάσεις που καλούμαι να αντιμετωπίσω με την Υβόννη είναι ακραίες. Υπάρχουν απώλειες και εσωτερικές ρήξεις στον ρόλο, που είναι δύσκολες για μένα.

Η Υβόννη έδωσε τα χρήματα στον Άγγελο για να πληρώσει τον εκτελεστή του. Πώς μπόρεσε να την κάνει «σύνεργό» στον φόνο του;

Πολλές φορές ο Άγγελος δεν ήταν ειλικρινής με το τι ήθελε να κάνει. Η Υβόννη προσπαθούσε να σώσει το παιδί της. Αν γνώριζε ότι σκοπεύει να πεθάνει, θα τον σταματούσε; Σίγουρα δεν γνώριζε για ποιον σκοπό προορίζονταν τα χρήματα. Δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να τον βοηθήσει αν ήξερε τον λόγο. Νιώθει τύψεις που βοήθησε τον Άγγελο να πεθάνει, ήταν σοκαριστική η αποκάλυψη της αλήθειας για εκείνη.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Αλέκο Χατζή;

Από όσο γνωρίζω, θα οδηγηθούν σε χωρισμό.

Θα είναι λύτρωση ο χωρισμός για εκείνη;

Σίγουρα, γιατί είναι εγκλωβισμένη και βιώνει ένα καθεστώς καταπίεσης για χρόνια. Χρειάζεται μία διαδικασία μέχρι να το ανακαλύψεις, να το δεχτείς, να προσπαθήσεις να το αλλάξεις, δεν είναι εύκολο όλο αυτό για μία γυναίκα.

Στον χωρισμό θα φτάσουν επειδή θα καταφέρει να απελευθερωθεί από τον άντρα της ή εκείνος θα την αφήσει;

Δραματουργικά δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τα παρακάτω επεισόδια, αλλά, γνωρίζοντας ότι ο γάμος θα τελειώσει, θέλω να πιστεύω ότι η Υβόννη θα κάνει το κατόρθωμα, θα απελευθερωθεί, θα σταθεί στα πόδια της και θα πάρει τη ζωή στα χέρια της. Η ηρωίδα περνάει μηνύματα σε πολλές γυναίκες που ταυτίζονται μαζί της για το πόσο δύσκολο αλλά αναγκαίο είναι να καταφέρουν να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Ο Αλέκος θα ζητήσει εκδίκηση για το ψέμα της, που τον έστειλε στη φυλακή;

Ναι, όπως και για την απιστία της. Του Αλέκου τού κοστίζει πολύ το ότι τον απάτησε. Είχε μια παράλληλη κρυφή ζωή και αυτός ήταν έξω από αυτήν.

313374187_107256145450254_7640253112000154640_n.jpg

Θα κινδυνεύσει η ζωή της;

Ναι, φοβάται τον Αλέκο, γιατί είναι ένας άνθρωπος απρόβλεπτος, ο οποίος δεν σταματάει σε τίποτα. Μάλλον η Υβόννη τον φοβάται από τότε που τον παντρεύτηκε.

Ο Στέλιος είναι η «σανίδα σωτηρίας» της;

Πιστεύω πως ο Στέλιος είναι η αφορμή για να βρει τον εαυτό της. Τη βοηθάει να κάνει αυτό το βήμα, είναι κίνητρο, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όμως η σχέση τους.

Θα θέλατε να ευτυχίσουν μαζί;

Θα ήθελα να μείνει μόνη της η Υβόννη και να ηρεμήσει, να δει τι της συμβαίνει και να εκτιμήσει τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση.

Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει η σχέση της με την Κλειώ και να συμμαχήσουν οι δύο αδελφές κατά του Χατζή;

Πήγε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς απομακρύνονται πάλι. Ο Αλέκος έχει κάνει μεγάλο κακό με την παρουσία του Χαλώντας τη σχέση τους. Ήθελε η Υβόννη να μην έχει κανέναν δικό της άνθρωπο γύρω της.

Η Κλειώ θα επιστρέψει από τα Γιάννενα;

Όχι, στο άμεσο μέλλον δεν θα επιστρέφει.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved