Ταμίλα Κουλίεβα: Αποκαλύπτει αν θα είναι στον 2ο κύκλο των Παγιδευμένων και ποιες θυσίες έκανε
Media

Ταμίλα Κουλίεβα: Αποκαλύπτει αν θα είναι στον 2ο κύκλο των Παγιδευμένων και ποιες θυσίες έκανε

Η Ταμίλα Κουλίεβα, σε συνέντευξή της μιλάει για τη συνέχειά της στη σειρά Παγιδευμένοι, αν αυτή πάει για δεύτερη σεζόν ενώ αποκαλύπτει και τι χρειάστηκε να θυσιάσει για να γίνει ηθοποιός. 

Η ηθοποιός μιλάει για τις απαιτήσεις που έχει το επάγγελμά της. Παράλληλα, αναφέρεται στην επιτυχία που σημειώνει διεθνώς η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, στην οποία συμμετέχει…

Η σειρά στην τουρκική βερσιόν έχει και 2ο κύκλο. Ξέρετε αν θα συνεχίσετε και την επόμενη σεζόν;

Υπάρχουν πάρα πολλές συζητήσεις για το αν θα πάνε οι δικοί μας «Παγιδευμένοι» για 2η σεζόν, αλλά επίσημα δεν έχουμε κάποια απάντηση. Ξέρω, όμως, ότι υπάρχει αυτή η επιθυμία.

Επιθυμείτε να συνεχίσετε αν υπάρξει 2ος κύκλος;

Βέβαια, ποτέ δεν αφήνω τους ρόλους μου στη μέση. Σύμφωνα με την τουρκική σειρά, ο ρόλος μου συνεχίζει και τη 2η χρονιά και μάλιστα πολύ δυναμικά. Είναι μία διαφορετική Υβόννη, η οποία βελτιώνει τη σχέση της με την Άννα.

1681373994161-611793532-tamila-koulieva-(2).jpg

Ποιες απαιτήσεις έχει το επάγγελμά σας;

Πολλές! Πρέπει να είσαι ένας ανήσυχος άνθρωπος, να είσαι σε εγρήγορση, να έχεις γνώση, να είσαι ψυχικά διαθέσιμος, να υπάρχει ενδιαφέρον προς τα κοινά, να αφουγκράζεσαι την εποχή. Επίσης, χρειάζεται να κάνεις πάρα πολλή δουλειά με τον εαυτό σου.

Έχετε θυσιάσει πράγματα για να ακολουθήσετε το όνειρό σας να γίνετε ηθοποιός;

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μου, αλλά το λέω εκ των υστέρων. Αυτό, βέβαια, δεν ονομάζεται θυσία, αλλά είναι μία επιθυμία. Δεν θεωρώ ότι θυσίασα κάτι για να γίνω ηθοποιός.

Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην οποία συμμετέχετε, ταξίδεψε στην Αμερική. Υπάρχουν και άλλα σχέδια για τη διεθνή πορεία της;

Βεβαίως, αυτή τη στιγμή παίζεται στην Αυστραλία με μεγάλη επιτυχία, ήταν sold out και πήρε παράταση. Είναι τρομερά δυναμική η πορεία της ταινίας, τη ζητάνε σε πάρα πολλές χώρες και σε Ευρώπη και Ασία, ενώ στην Αμερική βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο. Επίσης η ταινία παίζεται και σε μία πλατφόρμα στη Γερμανία και βγήκε σε DVD. Πολλοί στη Γερμανία και σε άλλες χώρες δεν γνώριζαν για αυτό το ιστορικό γεγονός. Οπότε ο κόσμος μαθαίνει την Ιστορία από την ταινία.

Τι πιστεύετε ότι ξεχωρίζει στην ταινία και αγαπήθηκε παγκοσμίως;

Η ιστορία δεν συγκίνησε μόνο τους Έλληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και άλλους λαούς, όπως η αρμένικη κοινότητα. Στην ταινία και η ηρωίδα που υποδύομαι είναι αρμενικής καταγωγής. Το έργο αγγίζει τον κόσμο όχι μόνο ως κινηματογραφικό γεγονός αλλά και ως πολιτιστικό και πολιτικό. Η ταινία αφηγείται με αντικειμενικό τρόπο το πώς έγιναν τότε τα πράγματα.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σας;

Έχω στα σκαριά κάποια πράγματα, αλλά είναι νωρίς να τα ανακοινώσω. Πάντως, το πρόγραμμά μου θα έχει πολύ θέατρο. Επίσης συμμετέχω στη σειρά «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+ και στη συνέχεια θα έρθει και στον ΑΝΤ1.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved