Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης χτυπάει άγρια την Όλγα! Ο Πάρης τού επιτίθεται
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης χτυπάει άγρια την Όλγα! Ο Πάρης τού επιτίθεται

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της σειράς, καθώς η κατάσταση στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου έχει βγει εκτός ελέγχου.

Ο Αποστολής χτυπάει άγρια την Όλγα και ο Πάρης, όταν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, του επιτίθεται και τον απειλεί πως θα τον σκοτώσει...

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Όλγα και στον Αποστόλη φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, στην πορεία θα δούμε τον Αποστόλη να ξεπερνά τα όρια και να τιμωρεί τη σύζυγό του χτυπώντας τη βάναυσα. Όλα ξεκινούν όταν ο Χριστόφορος, θέλοντας να εκδικηθεί την Όλγα μιας και τη θεωρεί υπεύθυνη για αυτό που περνάει ο Άγης, έρχεται σε επαφή με τον Αποστόλη. Τότε του αποκαλύπτει πως είδε τη γυναίκα του να φιλιέται με τον Γιαμμαλή.

paradeisos-(14).jpg

Στο άκουσμα της είδησης, ο άντρας γίνεται έξαλλος και πηγαίνει αμέσως στο σπίτι για να λογαριαστεί μαζί της. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Όλγα εξακολουθεί να έχει ερωτικές επαφές με τον αστυνόμο αλλά ούτε και το γεγονός ότι έδωσε δημόσια δικαιώματα. Έτσι, λοιπόν, φτάνει στο σπίτι και φανερά εξαγριωμένος απαιτεί από εκείνη εξηγήσεις.

Η ένταση ανάμεσά τους κορυφώνεται και ο Αποστολής χάνει τον έλεγχο. Συγκεκριμένα, τη χτυπάει άγρια και στη συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει. Η Όλγα, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του. Πράγματι, η γυναίκα τα καταφέρνει, αλλά, όταν ο Πάρης βλέπει πως είναι τραυματισμένη και μαθαίνει όσα συνέβησαν, βγαίνει εκτός εαυτού! O νεαρός χτυπάει με μίσος τον Αποστόλη και τον απειλεί πως έτσι και ακουμπήσει ξανά τη μητέρα του, όχι απλά θα τον κλείσει στη φυλακή, αλλά θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια! O Αποστολής ταράζεται, καθώς δεν έχει ξαναδεί τον γιο του σε αυτή την κατάσταση.

paradeisos-(3).jpg

Στη συνέχεια, ο Πάρης μαζί με την Όλγα ενώνονται και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να κλείσουν τον Αποστόλη στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, εκείνος, θέλοντας να καταστρέφει τόσο τον Γιαμμαλή όσο και τη γυναίκα του, πηγαίνει στην Αστυνομία και υποβάλλει μήνυση για μοιχεία εναντίον τους. Το γεγονός αυτό σκάει σαν βόμβα και έχει ως αποτέλεσμα ο Σωτήρης να χάνει τη δουλειά του.

Τότε η σύζυγός του βρίσκει το θάρρος και πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και τον εκλιπαρεί να αποσύρει τη μήνυση. Όμως ο άντρας την απαξιώνει και τη διώχνει. Κι ενώ ο Αποστολής θεωρεί ότι βρίσκεται σε θέση ισχύος, μία απρόσμενη συνάντηση φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Συγκεκριμένα, η Όλγα συναντάει τη μητέρα του Ντίνου, η οποία της αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Αποστόλη και απέκτησαν μαζί ένα παιδί, τον Αριστείδη.

Baggelhs-Ale3andrhs-Giannhs-Askarogloy.jpg

Η Όλγα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, ενώ συνειδητοποιεί πως ο Ντίνος και ο Αριστείδης ήταν αδέλφια. Δίχως να χάνει χρόνο, πηγαίνει και βρίσκει τον Αποστόλη και του αποκαλύπτει όλα όσα έμαθε! Τότε εκείνος αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια και να εκδικηθεί την Ειρήνη, που πρόδωσε το μυστικό τους…

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved